- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok
Lehet nem ide tartozik de hátha érdekel valakit
üveg fólia -
mogyorosi55
csendes tag
Bár nem a fórumba tartozik de hátha érdekel valakit
Szilikon tok
Kamera lencse fólia -
mogyorosi55
csendes tag
Használja itt valaki a GLS és a Telekomos alkalmazásokat? Nekem nem indul el egyik sem kiváncsi lennék, hogy egyedi vagy másnál is van velük gond.
-
mogyorosi55
csendes tag
Kameránál be lehet állítani, hogy dátumozza a fotókat ? Ha igen merre keressem?
-
mogyorosi55
csendes tag
Másnál is javították a 4G-s hibákat? Az enyémet kedden cserélik ki és érdekelne, hogy mire számíthatok. Mert ha a 4G nem javult akkor biztos elbőgöm magam, hogy cserét kértem nem a vételár visszatérítését.
-
mogyorosi55
csendes tag
Megvettem ma a telefont. Frissítettem és kb a 2. rendszer frissítés után nem talál wifi-t. És jelzi, hogy van új frissítés csak éppen wifi kell neki
Ha bekapcsolom a wifi-t akkor kb 2-3 perc után ujraindul a készülék. Találkoztatok már ezzel a hibával? Ja plusz poén, hogy kikapcsolni sem hajlandó csak írja, hogy leállítás és pörög a karika kb 10 perc is kevés neki a kikapcsoláshoz
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok
Szerdán veszek ilyen telefont a B20 számomra nagyon fontos lenne van rá megoldás azon kívül, hogy nem hagyom frissülni a készüléket ( feltéve ha rákérdez, hogy szabad-e)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 10
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest