Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
FlDutchman
üzenetére
Nincs már probléma, már másnapra jött a futár, az már más kérdés hogy nem tudtam átvenni. Mai nap megyek a postára. Mondjuk ez elég fura, hogy egy nap alatt kész lett minden.
Ja..IMEI számot nem kértek, és a munkalapon sincs feltüntetve. Csak úgy mellékesen mondom. -
Szabcsizz
őstag
válasz
FlDutchman
üzenetére
Se alkatrész, se új készülék. Ha kicsit viszaolvasol, egy fórumtárs már beszámolt erről, plusz én is tudok már nyilatkozni. Levelezgettem velük, nem áll rendelkezésükre semmilyen alkatrész, és nem is fog. Lassan én is megválok ettől az amúgy tökéletes telefontól..
-
Somatom
veterán
válasz
FlDutchman
üzenetére
Már nincs? Sztem sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Autós kamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Temu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő