- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Az én telefonomnak úgy néz ki komoly baja van. Nincs már Wifi, recseg a hangszóró, néha őrült merülésbe kezd. most intézem a garanciát, de ugye német vétel.
Ma éjszaka a következő történt (másodszor már, az első ilyen után ment el a wifi): full töltés, töltő kihúzva, az éjszaka közepén arra kelek, hogy a kék motorola logó világít, a telefon tűz forró (de tényleg), nem reagál semmire, kikapcsolni is percekig nem tudtam. Már betettem a fiókba, mert féltem felrobban
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.
Valakinek volt már hasonló problémája?
Köszi
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest