Hirdetés
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
-
Mokó
aktív tag
-
flymi
addikt
Nálunk a bűvös szám a 4.
Viszont a szekrényem az tabu. De hát ki tárol komplett gépet szekrényben?
A szekrény az én birodalmam, nincsnyúlka! Ott tartom a cpu hűtő és vga gyűjteményem. Az az igazság, hogy kicsit szűkös már, de azért szépen elfér benne 30 vga és 71 cpu cooler, na meg a többi apróság. -
flymi
addikt
Nem lesz semmi az Ati kártyából...
-
Alakul a géppark
, 37db- ig meg se állj
-
flymi
addikt
Jófogást nem szeretem, mert ahogy írod is: lutri + értékelés nuku. Vatera még csak-csak, de ott is sok a drága szemét, én hardveraprót szeretem a legjobban, de újabban ebayről szemezgetek.
Hogy kicsit on is legyek, jóféle az a Chieftec ház, szeretem az ilyeneket, mert abban még volt anyag. -
Mokó
aktív tag
Erről nem tudok érdemben nyilatkozni,igazából nekem csak mostanság tűnt fel hogy jóformán nincs belőlük.Pár évvel ezelőtt(értsd 10) viszont még a helyi használt cuccos boltban találkoztam vele...de rég volt...mégis,mintha tegnap lett volna.Jófogáson szokott lenni minden,igaz onnan vásárolni....inkább Las Vegashoz hasonló.
-
Mokó
aktív tag
Nah az már egy komoly hűtő kérem szépen,olyannyira hogy nem is ismertem.Nos valahol pedig illik elkezdeni,igen.Több 9700-at láttam,ami elindul az megy is rajtuk rendesen,spannak volt egy 128 megás de 256 bites -talán sapphire-és NFS piff-puff ment rendesen.Nálam is 9800-on rendesen ment a CoD 4 is.Eskü.
-
flymi
addikt
Annak bizony ott a helye.
Bár nekem a "vörösök" mindig is a sötét oldalnak számítottak, én is szívesen látnék egyet a polcomon. Most készülök levadászni egy ATI 9700 Pro-t, életem első "vörös oldali" kártyája lesz.
(Egyszer el kell kezdeni valahol)
Triplexből amit nagyon szeretnék a magaménak tudni az egy MX440, egy Xabre alapú vagy egy darab a Ti4*** sorozatból. (2002-es év kártyáit is gyűjtöttem)
Sajnos vannak hardverek, amiket tudom, hogy soha a büdös életbe nem foghatok majd a kezembe. Leginkább a ritkaságuk miatt. De a remény hal meg utoljára.Legutóbbi fogásom egy ritka Verax Polargate AL S cpu hűtő volt, amiről külön bejegyzést akartam írni, de minden itt van a linken, amit tudni illik.
-
flymi
addikt
Mi a helyzet a Triplex 9600 Pro-val? Nem műkszik?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem sok időm jut mostanság hogy "helyrepofozgassam" a gépparkot,de már sikerült 2 teljesen működő,rendesen...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/Dell OptiPlex 3070/Hp EliteDesk 800 G3 mini, micro PC-Win11-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest