- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
Valaki ha esetleg volt idén Horvátországban, a Tele2 Welcome to Croatia csomaghoz kitörhető micro SIM-es kártyát adnak?
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/welcome-to-croatia/#docid224
Már 2 éve ezt veszem, de a régi telefonomban normál SIM volt, a mostaniban viszont micro kéne, és nem tudom van-e benne.
-
djapor96
senior tag
Mondjuk a Travell&Surf L roaming csomag a T-mobile-nál 7 napra 1Gb-ot ad, és nincs túlforgalamzás. 5990Ft
Egyébként elég korrekt módszerre tért át a T-mobile (kész csoda) ha külföldre mész és nincs roaming net csomag előfizetve, akkor csak a t-mobile ügyfélszolgálat tölt be, ahol kiválaszthatod, hogy milyen áron akarsz netezni.
Most már nincs az, hogy 3 facebook bejelentkezésért hupppsz 45eFt-os számla....
Egyébként előfizetéstől függően ez is figyelemre méltó:
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok! Szombaton megyek horvátországba 1 hétre, és szeretnék ott mobilinternetet használni. Mi a legjobb megoldás? Telefonálás, sms nem fontos de net az legyen.
tele2 prepaid újságosnál?
-
djapor96
senior tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy Észak-Dalmáciában a HR-Telekomnak nagyon gyenge a 3G-je szinte csak Edge hálózat van..... Nekem a Tele2 jött be meg a VIP....
-
kzkz
őstag
Van egy ilyen is: [link]
11 Euro-ért 10 napig napi 1GB internet. -
Alvin76
tag
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/welcome-to-croatia/?docid=224
50 kunáért (kb.2200Ft) 3Gb net, és 1000Perc horvát hálózaton belül...
38Ft hazatelefonálás, igaz csak vezetékesre...Ilyen csomag miért nincs magyarországon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Jó tudni a nevét, minden évben megyünk Dalmáciába, tavaly a tele2 es kátyát Omisban a studenacban tudtam csak megvenni ( ott volt egy viszonylag értelmes eladó a kioszkban ), előtte az összes többi helyen csak néztek mint a moziban.( és igen, angolul-németül is csak néztek )
Teljesen jó a netezés,az első célpontunk napi 7 euroért (!! ) ad netet ( mobilház Campsite Dole ).Sajnos netelérésben,( meg más idegenforgalmi szolgáltatásban is ) még az eredeti tőkefelhalmozódás korában ragadtak meg a horvátok..agyrém ami ezen a téren megy a nyaralóhelyeken.
A többi szállás, ahová megyünk a szigeteken már felvilágosultabb helyek és ott lesz ingyen wifi is. 
-
djapor96
senior tag
Hogy állunk az idei telefonálással?
-
szlibud
tag
Ilyen Tele2 50 kunás cuccot kapok még Zágráb előtt valamelyik kútnál a pályán?
És milyen APN-t kell beírni, légyszi valaki, at én telefonom tuti nem állítja be automatikusan

Ja és hogy kell majd aktiválni ?
-
szlibud
tag
Sziasztok!
Szeptember elején fogok menni Trogirba 1 hétre, csak internetezésre idén milyen kártyát érdemes venni?
Nem kell olyan rettenetesen sok adatforgalom, de azért min 1GB, inkább több.Tavaly vipme boxot használtam, összesen 40 kunáért volt 4GB 4x24 órára. 3x1 napot kibírtam net nélkül

Idén van esetleg jobb ajánlat? Vagy mondjuk ami nem sokkal drágább, és nem napra szól?
-
Kikki90
tag
Szia! Telefonálásról sok mindent nem tudok, de Krk szigeten voltunk mi is, Njivicén, ott az első Tisak-nál tudtam venni Tele2 kártyát, ami működött is, bár a térerő sok helyen 1-2 csíkon volt csak, ami néha megnehezítette a netezést, de alapvetően elégedett voltam vele. Rijekában párszáz méteren belül több boltjuk is volt, ott segítettek beállítani az APN-t is.
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Vodafone (Kredit) előfizetésem van és augusztus végén mennénk Horvátországba egy hétre, erre az időre szeretnék egy roamingos internet csomagot vásárolni. A Voda oldalán találtam ezt a lehetőséget: MobilWeb Hetijegy Külföldön, ami 2990 Ft egy hétre (100MB forgalom, elég lesz), amit elég SMS-ben megrendelni. Valakinek volt már ilyen szolgáltatása? Elég ha küldök SMS-t és azonnal használhatom a mobilnetet külföldön egy hétig?
-
Kowa
tag
Hello. Mia Krk szigetre keszulunk 2 nap mulva. . Inkabb internetet hasznalnank telefon fuggetlen. Van valakinek tapasztalata hogy a Krk szigetre melyik a megfelelo szolgaltato? Enis neztem ezt a Tele 2 ot jonak tunnek az arai.
-
Mr.ReD
csendes tag
Közben rájöttem hogy a Windows 8.1 volt ellállítva..

-
amisis
aktív tag
Csak annyit hogy tényleg működik vir en a 3gb os csomag. Az újság árus rögtön adta is 50 kunaért.

-
Kikki90
tag
Sziasztok! En kinn vagy 2 Napja, talaltam is 50kunas tele2 kartyat, amit iden promoznak h 3gbos.... Elvileg egy hivassal vagy smsel aktivahato. Irtam is rola mar sms-t oda is ert, de a net az istenert nem akar menni pedig jelzi a telo a 3g-s halozat megletet, de egyelore 0kb adat ment at rajta. Kertem le ilyen *105# cuccot, ott is irja, hogy. 3072kbbol 0 van elhasznalva.... Valahogy aktivalnom kellene? Aki tapasztalt ilyet kerem segitsen
koszi -
Mr.ReD
csendes tag
Sziasztok!
A Tele2 Cheapest Surf&Call csomagot benzinkúton meg lehet venni?
-
djapor96
senior tag
Ezt úgy kell érteni, hogy veszel egy SIM kártyát aminek a neve START packet, amin van 35kuna attól függően, hogy melyik díjcsomagot akarod, elküldöd az sms-t. Smart-nál a smart szót. A SMS szám változott, az új szám 13888. Ekkor levon 15kunát.
Ennél egy perc hazatelefonálás 4,5kuna... amire 20kunád marad...
Ha elfogy az 1Gb, de a 20kuna nem, akkor a Packet100 elküldésével 10kuna levonása után kapsz még 100Mb-ot vagy feltöltöd 50kunaára és újra sms-t küldesz és kapsz újra 1Gb-ot, ekkor már 35kunáért, csak 500Mb jár.Ezért nem érdemes töltögetni, hanem kuka ha lefogyott és új simet kell venni, akkor 35kunáért újra kapsz 1Gb-ot és marad 20kunád....
Én úgy olvasom, hogy a 300Mb-os opció nincs, de az új csomag jobb, mint a SMART...
Az új Cheapest Surf & Call, azt írja kapható a TELE2 shopban, újságosnál, benzinkúton....
-
djapor96
senior tag
Persze Sim kártya is van benne, csak ne felejtsd el független készülék kell hozzá. Egyébként lesz egy horvát számod, amin hívni is tudnak....
Ma jelent meg a Cheapest Surf & Call csomag 50kuna 3Gb, 1000 perc országon belül
-
HyGy
csendes tag
Ezeknél a tele2 csomagoknál, pl a tele2 smart mi történik ha lejár az 1 hónap? A kártya aktív marad és lehet hívni? Ha igen meddig marad aktív 1 évig? És ha 1 éven belül újra feltölti az ember akkor még 1 évig jó?
A tele2 smart csomaghoz kell személyi vagy azt is simán meg lehet venni?
Valamit a cikkben írt rész a feltöltésről nekem zavaros. Egyszer az van, hogy jár hozzá 300MB ingyen, aztán meg azt, hogy ha el küldtük a SMART szót akkor elveszik a 300MB. Most akkor ez hogy is van?
Most néztem az előbb ez a smart csomag ez most is 35 kuna. Ezért csak kártyát kapja az ember, vagy rögtön az 1G net is meg van benne? Vagy keverem azzal, hogy van egy valami féle sim kártya és ahhoz pluszba lehet még csomagokat aktiválni?
A tele2 smart csomagját is lehet benzinkúton kapni?
Ha jól értem, ahhoz, hogy működjön megveszem ezt a tele2 sim-et 35kunáért elküldöm a SMART sms-t a 888, ra és kész 1 hónapig van 1G net. Nem kell semmit pluszba rá tölteni meg ilyesmi? (Telefonálni nem akarok vele csak netezni.)
-
djapor96
senior tag
Egyébként itt Vagabundo pub vagy kávéző van a szigeten ingyenes wifi, illetve itt meg a hely turist info szolgáltat ingyen wifit, de ehhez el kell kérni a jelszót....
-
djapor96
senior tag
Én tavaly előtt VIPme-t használtam, tavaly Tele2-t, mindnkettőnek van jó térerje VIR-en. Ahogy megsasoltam, most a legjobb ajánlat 35kuna/1Gb TELE2-nél.... Viren keresd meg a postát, ott is lehet venni, meg előtte az újságosbódéban is.
VIP-et 2012-ben nehezebb volt beszerezni, akkor egész Zadarig mentem, hogy kapjak...
Tavaly júliustól jött a 35kn/3Gb akció... én augusztusban azt vettem....
-
amisis
aktív tag
sziasztok, jövő hónapban megyek Horvátországba egy hétre.(Vir sziget) kb 500 mega net kéne, melyik a legkedvezőbb így?
Előre köszi -
Sztbeni
őstag
Ha valaki mostanában menne: A TELE2 a Smart csomaghoz most 3GB-ot ad. Szóval 35 kunáért van 1000 perc és 3GB net: [link]
-
szlibud
tag
Feltöltöttem online, de amúgy egyszerűbb lett volna újat venni, mint kitalálni ezt h mi merre, hányszor így h a horvát tudásom nem túl kiemelkedő

Árban meg tökmindegy, így is meg úgy is 10 kuna egy nap...Ja amúgy ha már így mindent tudsz, ez a kártya meddig marad aktív, ha esetleg majd megint jönnék?
-
szlibud
tag
Csak hogyha esetleg valakinek szüksége lenne rá egyszer, remekül működik Rab szigeten Loparban a Vipme, Zágrábban vettem egy VIP üzletben 20 kunáért, 2 nap 2GB ennyiért, azt még nem tudom hogy lehet feltölteni, de lehet ha lejár veszek egy másikat.
A telefonom független, abba tettem be a kártyát, és tettem rá egy wifi hotspot programot ami szépen megosztja a notimmal
-
szlibud
tag
Sziasztok!
Egy itthoni vodafonos internet stickel megy a vipme sim kártya?
És tudja valaki h. Rab szigeten Loparban van-e 3G lefedettség?
Köszi!
-
Casmir
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Ha Vodás készülékem van, akkor a TELE2 sim kártya működni fog benne?Az alap Welcam-os sim mennyibe is kerül? És ha azt nem kapok akkor melyik a következő?
Vasárnap indulunk, ha ezt a cikket hamarabb olvasom akkor a Vodánál nem élesítem be a napi net tarifát.
:-)
Már mindegy.Köszönöm a válaszokat.
-
djapor96
senior tag
Tele2 ről írok éppen. Smiley díjcsomag működik. Welcome Croatia alapcsomag viszont sehol nincs. Végül start packetet vettem....
Vir-Pag-Zadar környékén 3G/HSDPA térerő van!
-
Király a cikk, nagy köszönet érte
!Tapasztalatok:
- minden benzinkúton (INA) volt/van holiday package (sima sim 20KN nincs)
- normál simként is használható és micro sim is "kitörhető" belőle
- tölteni telefon kell hozzá (méghozzá független)
- aktiváláshoz is telefon kell (fel kell hívni valakit közben automatának válaszolni /van angol módja/ a hívást nem kell felvegyék, én is magamat hívtam)Az internet használható, relatív gyors is és kényelmesen aktiválható a napi net (INTERNET DAN) 10KN-ért.
Bátran ajánlom mindenkinek
!Még egyszer óriási nagy respect a cikkért
! -
Protekt
tag
Sziasztok!
Maradt egy Tele2 sim, nem tudtam felhasználni, aktiválva lett a 1,5Gb adat.
Felhasználni nem tudtam nem volt 3G a szigeten.
Ha kell valakinek akkor 1e Ft elviheti.
( 50 kuna volt)Üdv.
S,
-
Sztbeni
őstag
válasz
kleinguru
üzenetére
20 kuna van alapból a kártyán. Előbb aktiválod a kártyát, majd lehet feltölteni. Van 25, 50, 100 és 200 kunás feltöltés is. Az a baj, hogy első hívásnál aktiválódik a kártya, amit modemmel nem tudsz. Lehet, hogy jó az SMS, de nem biztos. De ha mobile net start paketet veszel 20 kunáért, ahhoz nem kell hívás. Feltölteni bankautomatán is fel tudod. A Vipme internet is jó, ha olyat találsz, azzal is 10 hrk egy nap.
-
Sziasztok! Újra segítséget szeretnék kérni!
A tervem az, hogy veszek egy sima T-mobile simet 20KN-ért. Majd a napi internetet 10KN/nap (7 nap), akkor az egész internet kérdést megúszom 90KN-ból?
Mennyi van az alap simen egyenleg (ha van egyáltalán)? és milyen módja van a feltöltésnek?
Aktiválnom kell-e előbb a kártyát és úgy feltölteni, vagy azt vásárlás után egyből lehet?
Milyen keretei vannak a töltésnek?Illetve még annyi, hogy nálam csak egy stick lesz (meg egy laptop
), telefon nem, hogy ettől kell tudjam aktiválni, használni ugye (elvileg erre kaptam már választ, de tuti ami tuti)?Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
! -
Sztbeni
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
elvileg tudsz, hogy lesz-e az már más kérdés
-
Sztbeni
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
Sima Telekom kártyát veszel, majd aktiválod.
-
Tamoo
nagyúr
Köszi a cikket! Jókor jött!
Szerdán megyünk, egy ilyen "Welcome to Croatia" csomagra be kell nevezni.
-
Sztbeni
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
nem
-
DessertFox
aktív tag
Szerintetek az itthoni trésmobil sticket horvát kártyával tudom majd kint használni? Köszi a választ.
-
patrik2991
csendes tag
Hasznos kis cikk, köszönet érte!

-
válasz
DessertFox
üzenetére
Egy ottani SIM kártyát nettel, és egy Mi-Fit (vagy internet megosztásra képes készüléket), ami megosztja a mobilnetet neked wifin. A készülékedben csak T-Mobilos SIM kártyát tudsz majd használni.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Ha tehát Horvátba megyek nyaralni, mit javasoltok t-mobilos telefonhoz netezni? Okoska, gondoltam megosztom rajta a netet a többiek gépeihez. Csak net kellene. Köszi előre is.
-
Sztbeni
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
nem lehet. Csak ha független. Ha a t-nél vetted, akkor nem az
-
válasz
DessertFox
üzenetére
Ha SIM-korlátozott a készülék, akkor nem.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Tré-mobilos okoskába lehet használni a tele2 smiley kártyát ? Csak netezni szeretnék. Köszi a válaszokat.
-
-
Th3Ac3
tag
Látom nem vagyok egyedül a wifi vadászattal
Crkvenica és Rijeka belvárosában van kiépített és szabadon hozzáférhető wi-fi hálózat, ha arrafelé jártok 
-
Sztbeni
őstag
válasz
n_b_forrest
üzenetére
a Tele2-őt biztosan nem, annak max 180 nap a rendelkezésre állási ideje, a Vip esetébeb meg asszem megolható, valami brutálisan nagy feltöltéssel. De fölösleges, két perc egy új kártyát beszerezni.
-
-
rastawicc
tag
Nagyon hasznosak ezek a cikkek!

-
djapor96
senior tag
-
petymeg
addikt
Tehát:
Bemegyek egy TELE 2 üzletbe (vagy kúton is kapható?) és veszek egy Welcome to croatia kártyát és elküldöm a Smiley- sms-ben és ennyi? 35 kn? A Smiley csomagért nem gombolnak le még egy kis pénzt?
Írod, hogy gyenge a lefedettségük. A honlapjukon nem találtam erről térképet, angolra se tudtam állítani amúgy... Na majd megkérdem az üzletükben, hogy Pagon van e 3G vagy HSDPA. -
Sztbeni
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
a 15 kunát el is telefonálhatod, vagy 10 kunáért aktiválhatsz plusz 100 mega netet
-
-
Sztbeni
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
megveszed a welcome to croatia csomagot 50 kunáért, és van rajta 50 kuna egyenleg. Elküldöd a Smiley csomagot aktiváló SMS-t. Az 50 kuna egyenlegből levonja a 35 kunát, ami az opció ára. A kártyán marad így még 15 kuna, amivel azt csinálsz, amit akarsz
-
Akkor nem értem, ingyen van az aktiválás, vagy 35 kunába kerül a Smiley

(mert ha valamit pénzért kell aktiválni, az gyakorlatilag olyan, mint ha meg kellene venni...)
Tehát mondjuk ha (nem érdekel a beszélgetés), csak 1 hétig összesen kb. 1 GB adatforgalmat akarok, akkor a 3 szolgáltatónál mennyibe kerül ez? Szolgáltatónként mit kell megvenni (ide értve a pénzért történő aktiválást is) ahhoz, hogy ezt az adatforgalmat elérhessem?
-
Sztbeni
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
azt írtam, hogy azon lehet aktiválni, nem külön venni a Smileyt
-
Ja, értem, tehát a TELE2-nél nem Welcome to Croatia, vagy Smart, vagy Smiley, hanem Welcome to Croatia ÉS Smart, vagy Smiley

Ez a cikkből nem jött le.
A Telekomnál is meg kell venni az All Inclusive Holiday Package-t 50 kunáért, hogy utána naponta megvehessem hozzá 10 kunáért az Internet Dan csomagot?
-
amisis
aktív tag
Na en most jottem vissza HR bol (Vir sziget) es ott volt hotspot napi 20kuna ert. ( 1het-350 kuna). Mondjuk en nem hasznaltam mivel talaltam nagy nehezen wifit de szerintem annyira nem sok.
-
Király összefoglaló, köszi!
(Ausztriáról kéne hasonló még...
)update: látom írtál Ausztriáról 2009-ben. Annak utánanézek, hátha azon a nyomon el lehet indulni, köszi.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Welcome to Croatia csomag 50 HRK. Azon lehet aktiválni a Smileyt. Utána eldobhatod, és vehetsz megint 50 HRK-ért egy kártyát, amin újból aktiválod.
petymeg: Mennyi net kéne? Hány napra?
-
Menjetek inkább Görögországba (azon belül is valamelyik szigetre), szinte minden étteremben van ingyenes Wi-Fi, fizetés után rendszerint jön még egy ráadás süti vagy egy feles, a görögök kedvesek, a táj csodaszép. Nem utolsó sorban nem néznek rád ferde szemmel, ha megmondod, hogy honnan jöttél.
megmondom a tutit mód OFF
-
petymeg
addikt
Arra melyik a legjobb csomag, ha a tabletemen v. telefonomon akarok netezni? Semmi sms, vagy hívás, csak mobilnet.
-
Köszi szépen!
Szóval ha veszek egy TELE2 Smiley csomagot 35 kunáért, akkor kapok 1,5 GB internetletöltési lehetőséget.
Azt írják a cikkben, hogy ha ez nem elég, akkor vehetek hozzá opciókat, pl. 35 kunáért vehetek 0,5 GB további elérést.
Valószínűleg nem jól értem ezt, mert ki az a lökött, aki 35 kunáért vesz 0,5 GB plusz csomagot a meglévő kártyához, míg ha bedobja a régi kártyát a kukába és vesz egy másik új Smiley csomagot, akkor 35 kunáért 1,5 GB letöltést kap.
Vagy én nem értek jól valamit

-
Sztbeni
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
bármelyik boltban (újságos, élelmiszerbolt) tudsz feltöltést kérni. Mondod az eladónak mondjuk hogy Tele2 bon 50 kuna, odaadod a pénzt, kapsz egy nyugtát aminek az alján van egy hosszú számsor. Beütöd a telefonba, majd hívás és fel is van töltve. De bankautomatán is megoldható
-
Azt hogyan kell érteni, hogy "rá kell tölteni ... HRK-t"?
Hogyan megy ez a rátöltés? Bankkártyáról kell utalni? De ha nincs netem, akkor hogyan utalok?
Vagy be kell menni valahova és be kell fizetni kp-ben?
-
str8
tag
A Smiley csomagnál (Tele2) kimaradt, hogy 1.5 GB internet van benne!
Amúgy szuper cikk, még éppen időben jött!

-
ATM_automata
őstag
Köszi a cikket, a tavalyit is olvastam és mind a kettő tetszik! Hasznosnak találom nagyon!
Jó, hogy aktualizáltad idén!Ausztriáról nem akar valaki egy ugyan ilyet írni?

-
lalakov
senior tag
Telekom kártyát lehet venni bármelyik benzinkúton? Nekem egyből a határ átlépése után szükségem van netre.
-
Raucher
tag
Nektek is érdekes lehet.
Németországhoz hasonlóan ingyen netet biztosít a horvát Telekom.
Időben és mennyiségben korlátozott. Napi félóra (vagy 20 perc), amihez egy (egyszeri) SMS-el lehet jelszóhoz jutni. Emailezni biztosan elegendő. (Senjben működött amikor ott voltam.) -
petymeg
addikt
Én már sokszor voltam Horvátországban nyaralni és sajnos tényleg kevés a wifi, még a szállodák is pénzért adják. Most is oda megyünk, szombaton hajnbalban indulunk, szerencsére ingyenes a szállodában a net.
-
-
winhate
őstag
"Hát..., az ember a nyaralásra
nem "kibírni" megy, valamint rengeteg
minden sokkal egyszerűbb, ha internet
elérés van (pl. éttermek keresése, GPS
használata). "ertem. annyit mondok igo primo 2013 terkepekkel poi val
mindent megtalalsz nem kell net.
Minden androidos hokifonon megy. -
mrhitoshi
veterán
Üdv! Nagyon jó az időzítés, Vasárnap indulunk Horvátba!

Az lenne a kérdésem először is, hogy van egy 3G USB modemem, de csak a 2100MHz-es tartományban tud dolgozni. Ezt meg lehet valahol nézni, hogy az ilyen hálózat hol van kiépítve ?
Másik, hogy ezek után ugye nekem csak egy SIM kártya kellene teletömve nettel. Hogyan működik ez, hogy be kell menni mindenféleképpen egy T-Pontba és ott úgy kell megvenni a napi internetes csomagot, hogy egybe kifizetem mondjuk 7 napra a napi 1GB-ot, vagy mindig kell valami SMS-t küldeni ?
Mert telefonnal nem tudok mit kezdeni ott kint, nincs független telefonom, csak ez a független USB stick, és laptopot sem igen vinnék, hanem meg lenne osztva a net WIFI-n.
A T-Mobilnak egyébként elég jól ki van építve a hálózata ott ahova megyünk. (Pula térsége)

-
Silentfrog
veterán
Ha valaki Čiovo / Trogir /szigetére megy nyaralni annak meg tudom mondani,hogy hol talál "nyitott" wi-fi kapcsolatot ingyéé!

Egyébként nagyon hasznos írás,bár én a csatlakozás előtt voltam egy héttel de akkor még durva áron lehetett hazatelefonálni.
410ft/perc volt az elérhető hálózatokon. -
Tacsika
aktív tag
Üdvözlöm a topikot és egyúttal megkérdezném, hogy Ausztriáról hol találnék ilyen jellegű -nem priár- magyar nyelvű okosító blogot?
-
-
Nagyon hálás köszönet. Azt lehet tudni, hogy a határ utáni benzinkutakon melyik kártyákat lehet kapni
?Valamint, ahova menni szoktunk, van 2-3 wifi hálózat a szigeten, amire elő lehet fizetni napra/ hétre csak már az árára nem emlékszem, azokhoz hogyan viszonyulnak a költségek?
-
Én azért ha elmegyek nyaralni akkor is szeretem tudni mi az ábra otthon.
Bár, nem biztos hogy helyes, lehet tényleg az a legjobb ha minden kütyü marad otthon 1 hétre. -
Dehogynem pont ez az egyszer megnézem naponta az email-jeimet dolgok okozzák sokszor a nyaralások vesztét. Ok megnézed, és mi van ha valami gitt van a munkahelyen, vagy a főnök ideges. Hazamész? Elkezdesz dolgozni?
Nem hiába nem visznek szüleim laptopot az útra. Egyszer próbálták meg, és nem is lett belőle valami emlékezetes nyaralás, mert természetesen az első nap ütött be a krach.De alapjában a cikk nagyon hasznos, és mondjuk a PH-ért lehet h vennék valami csomagot...

-
Nagyon hasznos és jó írás, de én azt javasolom mindenkinek, hogy ha egyszer elmegy nyaralni akkor ne a mobilját nyomkodja, hanem fürödjön a tengerben, vagy napozzon a strandon, de ne azt a kis pokolgépet bűvölje...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Teljesen jó a netezés,az első célpontunk napi 7 euroért (!! ) ad netet ( mobilház Campsite Dole ).Sajnos netelérésben,( meg más idegenforgalmi szolgáltatásban is ) még az eredeti tőkefelhalmozódás korában ragadtak meg a horvátok..agyrém ami ezen a téren megy a nyaralóhelyeken.
Kár. hogy nincs speckó neve a csomagnak.Már előre látom,ahogy néz rám az eladó értetlenül.

!