Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hocico
tag
bacsis for prezident!
-
O_L_I
őstag
Basszus 50%-os tuning a CPU-n. Manapság ha kap az ember 10-20%-ot különösebb beavatkozás nélkül már örül mint majom a farkának.
-
-
oPalRx7
aktív tag
Hinnye, igen, ez meg lett tépve
a képeken az már az extra-hűtés, vagy az a gyári?
-
-
Ranagol_5
senior tag
Lesz egy másik fajta VIA-s cuccom, majd azt is lekell teszteni.
-
hmmm. furcsa dolgok ezek, én nekem a 9-essel már vagy 2 éve el sem indul
a múltkor próbáltam ráhekkelni Win2k alá is hogy menjen a youtube, az alatt is csak az uccsó Win2k alá kiadott Flash player 11-el votl hajlandó elindulni
De persze a fő verziószámokon belül vannak eltérések, lehet pont belenyúlták amikkel valami csoda folytán még megy -
-
-
Gdi
senior tag
Flash melyik verzió volt? 11.x+ esetén persze hogy akad egy 360p YT is SSE2 nélküli procin.
Ha találsz offline installerben egy 10.x-es, vagy az alatti verziót, az érdekesség kedvéért nézd meg vele. -
Az a lap csak abban a pár évben volt alkalmas asztali-irodai gépnek, a gyártás után. De, home szervernek, stb. elég sokáig megfelelt, mert szinte nem fogyaszt.
Volt munkahelyemen volt pár darab ilyen, sajnos ott is asztalinak használták. -
zdanee
őstag
"Hm... érdekes cikk...wait a minute... ez tuti Bacsis!"
-
Newneed
tag
Jó volt olvasni ahogy ki lett "facsarva" a proci!
A régi celeron 733Mhz-s procimat stabilan 1100Mhz-en használtam és érezhető volt a változás!
Jó a cikk! -
djculture
félisten
válasz
Rozisoft_Bp #18 üzenetére
Ja már csak a lekvár hiányzott belőle .. kicsit megkenni hogy jobban menjen
-
Rozisoft_Bp
tag
Én sem néztem a szerzőt, de az első bekezdés után azt mondtam, ez csak Bacsis tollából jöhetett! És valóban... :-)
Köszönöm! -
-
Ranagol_5
senior tag
Ő nem erre a geode-ra gondolt. Emlekszel meg lanra vittem egy fem hazas egybe pc-t 500-as geode procival. Sot, a k6 topicba be is irtam az eredmenyeket. Na Ő arra a geode-ra gondolt.
Btw ugy emlekszem mar egyszer olvastam toled tesztet errol a via-rol, amikor a jaja-tol vettuk.Szerk.: egyebkent azoknak a prociknak szanalmas a teljesitmenye..
-
igay nem pont olyan, de Geode má meg'vót
-
válasz
osztraksajt #12 üzenetére
csak amennyi még benne volt
-
osztraksajt
őstag
Azért rendesen kitapostad a belét a kisöregnek.
-
Honkydoo
őstag
Jó cikk!
Linuxot rá, és jó lehet akár tűzfalnak, nasnak vagy ami a csövön kifér..
-
BSOD
senior tag
-
Borote
addikt
Linux kompatibilitása milyen? Egy Lubuntu elfutna rajta? Úgy netezne nem is lenne rossz
-
perge666
veterán
Jó kis teszt,szeretek ilyeneket olvasgatni.
-
Armagedown
őstag
Nekem egy vékonykliensen van, amiben ilyen proci van. én routernek használom, arra pont elég és stabilabb is, mint a többi soho router
-
djculture
félisten
Már a címéből tudtam hogy te írtad
-
-
big-J
őstag
Pont emiatt a kritikán aluli IPC miatt ment ki a VIA az asztali piacról...
-
cinkoxid
senior tag
Végre új bacsis teszt
Érdekes volt olvasni, kár, hogy nem volt többre képes a proci.
-
Velins
csendes tag
Még hogy kb. semmire se jó.. Legalább 5 éve egy VIA C7 1500 a hálófelügyelőm. Ok, víruskeresőt nem kell futtatnia, de a 120Mbit-es nettel gond nélkül megbírkózik. Ez nem hasal el egy kis torrenttől, vígan böngészhetsz akár töltögetés mellett is. Csak egy IPFire kell rá és szépen rendezi az adatforgalmat, felügyeli a látogatott oldalakat, nem utolsó sorban pedig eltárolja a rendszerfrissítéseket. ;-]
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hu, mindig is kíváncsi voltam hogyan viszonyulnak ezek a VIA lapok az újabb játékokhoz. Hát sajnos tragikus, ahogy látom. Az NFS meg roppantmód CPU limites lehet, ha szinte semmit nem gyorsult.
Mondjuk PCI foglalatos Radeon, na az se tömegtermék
Nálam most egy ION-os lap van, de azt hiszem nem sokáig, nekem még az is gyenge. Megvettem, mert szép, jó, keveset fogyaszt, meg a Full HD, de minek. Inkább fogyasszon többet, de 1-2 casual játékról nem mondok le
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- Alienware Aurora R4 i7
- Asus A15 FA506QR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB magyar vbill gar
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest