Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
én általában olyan buszon utazok ahol az ablakon lehetetlen kinézni mert a sok embertől el se látsz addig!
vonaton viszont én sem nézelődök, mert vagy eszek vagy alszok vagy (ez a leggyakoribb) olvasok. ha nézelődök akkor én is a tájat szoktam figyelni nem sokszor hagyom el fővárosunkat szóval mindig "jólesik" a szememnek!
-
joey04
titán
Hehe én napi rendszerességgel szórakozok ilyen játékokkal.nem zavar ha néznek de ha észreveszem elkezdem nézni az illetőt kiváncsi vagyok a reakcióra hogy mit reagál. van aki gyorsan elkapja tekintetét, van aki néz tovább van aki meg csak éppen odébb néz pár centivel mitha nem engem nézne de látom hogy igazából továbbra is engem figyel...
jól el lehet ezzel szórakozni a buszon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest