- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
én általában olyan buszon utazok ahol az ablakon lehetetlen kinézni mert a sok embertől el se látsz addig!
vonaton viszont én sem nézelődök, mert vagy eszek vagy alszok vagy (ez a leggyakoribb) olvasok. ha nézelődök akkor én is a tájat szoktam figyelni nem sokszor hagyom el fővárosunkat szóval mindig "jólesik" a szememnek!
-
joey04
titán
Hehe én napi rendszerességgel szórakozok ilyen játékokkal.nem zavar ha néznek de ha észreveszem elkezdem nézni az illetőt kiváncsi vagyok a reakcióra hogy mit reagál. van aki gyorsan elkapja tekintetét, van aki néz tovább van aki meg csak éppen odébb néz pár centivel mitha nem engem nézne de látom hogy igazából továbbra is engem figyel...
jól el lehet ezzel szórakozni a buszon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest