- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
teljesen reálisak a követelések, egy főszerkesztőnek ez mind kell, ha pedig eddig is domainen belül dolgozott, akkor a kritériumoknak is meg kell felelnie.
figyelembe véve az elvárt tartalmat, az esszé mérete szerintem eléggé kompakt. 5-10 oldal egyáltalán nem sok.
-
Mister_X
nagyúr
Ki volt ez eddigi főszerk?
-
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én azóta nem fórumozok alóla, hogy a biosztanár belenézett a telefonomba és rámszólt, hogy ne fészbúkozzak

@föccer: tuti nem esnek ki ők sem a pakliból, de az 5-10 oldalas esszé tőlük is kell - továbbá én azt vettem ki Parci szavaiból, hogy alacsony a létszám és a sima előléptetés ezen keveset segít.
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Egyébként szeretem az IT-Cafet, a fórumot is az alól használom.

-
Dr. Romano
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Óvatosan fogalmazz, ott írja is hogy a PH "legkomolyabb" kiadványáról van szó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
No, ez jónak tűnik, kicsit felpezsdíthetik az It-bulv.. akarom mondani IT-Cafet.

-
bullseye
addikt
Végtére is főszerkesztőt keresnek, nem gyakornokot. Érhető, hogy elvárásaik vannak. Persze jó lenne tudni pontosan a versenyképes fizut, mert van az a pénz, amiért sajttájra járjak

-
Mister_X
nagyúr
láss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenesetre egy főszerkesztő nagyobb prioritást élvez, utána meg gondolom rá lesz bízva, hogy kit két fer szerkesztőnek.