- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #300 üzenetére
Nem szoktam már nézegetni olyan sűrűn a logot, de pörög azért rendesen.
Az alap logolás van csak semmi extra, néha ránézek mik vannak kíváncsiságból, hogy milyen portokon próbálkoznak, de ilyen szempontból nyugodt vagyok, csak azt engedem be ami kell, és nincs külső hozzáférés a dolgaimhoz.Hiányzik valami konfig a webszerveréből, gondolom akkor dobálja ha nézegeted, lehet hogy csak bizonyos böngészők kérik ezt, mert én nem tapasztaltam ilyet, de ha amúgy jól működik nem foglalkoznék vele.
Egy Minecraft szerverlogban pl. több ezer hiba van mire elindulnak a modok, mégis működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest