Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
jackassman
üzenetére

Amíg nem voltam benne biztos, hogy melyik rendszert használjam addig a gugliban fellelhető külföldi teszteket, összehasonlításokat, meg fórumokat nézegettem.
Amikor már tuti volt hogy nekem ez a rendszer kell, akkor jöttek a hardveres témák, hogy mi lenne az optimális, legkisebb méretben összerakható, de elegendő tartalékkal rendelkező hardver, rengeteg információ van a hivatalos fórumon, meg két webshopban nézelődtem(1,2), ahol kiszemeltem a nekem tetsző dolgokat, aztán utánuk néztem a fórumon, hogy milyen tapasztalatok vannak, szerencsére elég sok volt, és fel voltak tüntetve az esetleges hibák is(vga driver bug), valamint megoldások.
Volt pár hasonló írás, amiket el is mentettem, (1, 2) ezek a cikkhez hasonlóan elmélettől a kivitelezésig végigvezetik a folyamatot.Legnagyobb segítségemre a külföldi fórumokon folytatott hosszas eszmecserék voltak, rengeteg tapasztalat összegyűlik ilyen helyeken, és jobbnál jobb alternatívákkal bombázzák egymást, csak sodródni kell az árral..
A kitartó előkészületnek mindig megvan az eredménye
Azóta kicseréltettem a T-s routert, és megoldódtak a random szakadások, teljesen stabilan le/föl max minden, öröm és boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Warzone
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RX 6700 10GB , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest