- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
jackassman #276 üzenetére
Amíg nem voltam benne biztos, hogy melyik rendszert használjam addig a gugliban fellelhető külföldi teszteket, összehasonlításokat, meg fórumokat nézegettem.
Amikor már tuti volt hogy nekem ez a rendszer kell, akkor jöttek a hardveres témák, hogy mi lenne az optimális, legkisebb méretben összerakható, de elegendő tartalékkal rendelkező hardver, rengeteg információ van a hivatalos fórumon, meg két webshopban nézelődtem(1,2), ahol kiszemeltem a nekem tetsző dolgokat, aztán utánuk néztem a fórumon, hogy milyen tapasztalatok vannak, szerencsére elég sok volt, és fel voltak tüntetve az esetleges hibák is(vga driver bug), valamint megoldások.
Volt pár hasonló írás, amiket el is mentettem, (1, 2) ezek a cikkhez hasonlóan elmélettől a kivitelezésig végigvezetik a folyamatot.Legnagyobb segítségemre a külföldi fórumokon folytatott hosszas eszmecserék voltak, rengeteg tapasztalat összegyűlik ilyen helyeken, és jobbnál jobb alternatívákkal bombázzák egymást, csak sodródni kell az árral..
A kitartó előkészületnek mindig megvan az eredményeAzóta kicseréltettem a T-s routert, és megoldódtak a random szakadások, teljesen stabilan le/föl max minden, öröm és boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest