- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
#56573440 #13491 üzenetére
Ha nem tart sokból leírni hogy csinálsz aranyat?
Persze csak ha kezdő szinte összejön
nbarnabas: Kösz a részletes választ. A ház példa volt csak, a lényeg hogy két messze levő hely közötti gyors utazás.
Egyelőre egy jókora természetes üregem van a földben, aminek teteje (föld) nem mindenhol volt, beraktam üveggel, és így látom bentről hogy éjszaka van-e vagy nappalRáállva fent a tetejére lenézve az üvegen át... meg szédítően szép látvány
Egyelőre nem tudom mi az alvilág, hacsak nem az, ami a föld alatt van. A 128-ra figyelek, mondjuk lehetne valami mod ami jelezhetné azt hogy mitől milyen messze vagyok (mondjuk lerakott jelzőtől, nem lenne bonyolult, és kicsit komfortosabb lenne.
Ez egy ilyen játék, az első pár hónapban a wikipedia mindig nyitva van a böngészőben, sőt játék közben mobilon is
Na igen, nulla a játék súgója, mivel nincs neki. Nem hiába az első között volt ez a mod amit feltettem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest