Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Na meg ahogy most használgattam nem az van hogy lemegy 2-3 mat a kaja szint kicsit csökken máris kajáltat meg így hamar kopik a kajakonzerv.
-
Davs
tag
Foglalkozott mar valaki az Applied Energetics moddal?
Jelenlegi rendszeremben barrel-ben tarolok 64stack cobblestonet..folyamatosan megy a quarry es dolgozodnak fel az itemek..ha a barrelben van hely, akkor megtolti cobble-vel..viszont ha tele van, akkor kuldi a recyclerbe. Ezt meg lehet valahogy AE-ben csinalni? Szoval hogy X darab/stack itemet hagyjon a rendszerbe, a tobbit pedig juttassa a recyclerbe? Fontos, hogy nem csak 1 fajta itemmel - cobblevel - kell mukodnie, hanem minimum 5-6-9-el -
törölt tag
háát macera. alapvetően gondolom játszod ezt nem csak cobble-el hanem a többi selejttel is, dirt, sand etc.
1-es eset ha csak cobble a kérdés. meglehet csinálni a recy megáll rs jelre. van egy level emitter kábel, ami egy itemet monitoroz a rendszerben, és megmondod hogy mennyi cobble, majd beállítod hogy ne adjon rs jelet l. ez azt eredményezi hogy ha megvan a célmennyiség, akkor nem fog rs-t küldeni, tehát a recy fut, ha alá esik akkor kap rs-t így leáll
2: ha sand gravel stb kell, nos az már macerásabb és kb dedikált recy nélkül megoldhatatlan. lehet játszani or gate-ekkel, de akkor ha a sand vagy gravel fogyott le, akkor a cobble-t se dolgozod fel... az meg para... úgyhogy oda mondjuk érdemes több recy dedikált export portokkal, másképp pár ritkább blokk miatt a cobble pl tuti túlhajtja magát...
[ Szerkesztve ]
-
Davs
tag
-
Micsurin
nagyúr
Am ma találtam valamit a netten: Hu-minecraft ez miben tér el a rendes gametől?
vagy mi értelme van? vagy ez wareznek számít?lehet h nyomiság de én letöltöttem minas tirith a gyűrűk urából
ha kell linkelek roxfortot is
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Superhun #8460 üzenetére
Hogyan érted? Meg van az ercsi csak keresgéltem módokat és bele futódtam meg aszem oszt társak is mesélték... Mért tákolmány? Nektek honnan van pumpa meg ilyenek? azok is modok?
Azt mi ókkoza hogy a kép be kockásodik ilyen 1-2 mm es ekre és a amig nem resetelem a gépet úgy marad?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Hunikornis
tag
2kérdés fogalmazódott meg bennem:
1, ez már régóta, tree breedinget hogy kellene elkezdenem?: mi az opcionális?( eddig sikerült az apple oakot "kitenyésztenem" de az nem vlmi nagy dolog, viszont lime-t majd cherry-t próbálnék kitenyészteni, de sehogy se sikerül.2, a thaum méheket hogy lehet előhozni / elő idézni?( vagy még kell vlmit "feltalálnom" a könyvben?)
-
Dinter
addikt
FTB-re kell valahol regisztrálni? Mert amikor létrehozok egy új profilt, és azzal szeretnék játszani "Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó"-t dob ki.
-
föccer
nagyúr
Nem kell. A minecraft.net-es jelszóval indulnia kellene annak is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Mert mit adtál meg egy MineCraft kliensben ha nem a MineCraft jelszavadat? A PH-s jelszavadat, vagy az nCore belépődet?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Geryson
addikt
Meglehetősen nagy problémám akadt. A képen látható az elsődleges sorting rendszer, ami a chesteket tölti a lakásomban. Sorting machine irányítja az anyagokat, fent láthatóan filter engedi be e megfelelő helyre. Csak azért van sorting, mert lekraftoltam mire megtudtam, hogy nem kell és akkor már gondoltam benthagyom.
A gond most viszont az, hogy megtelt a chest és bizony a sorting machine beáll, tehát nem viszi tovább a itemetek a barrel felé (gondolom azért mert neki szigorúan meg van adva, hogy merre menjen egy adott item) Üssem ki a sortingokat, vagy van más megoldás is? Gondoltam még arra, hogy egy visszatérő csövet is be tudnék rakni a végére, hogy amit nem tudott feltölteni, azt továbbítja a következő hely felé. Ez lehet a megoldás?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Micsurin
nagyúr
válasz netpeti98 #8468 üzenetére
Nem azért meg van a game csak nem vágóm nekem se cső se pumpa mint amiről 2 elletőm író és kérdezett ,
az mod? Vagy frissítenem kéne?A warezel meg tisztában voltam gondoltam is , hogy az
köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Micsurin #8471 üzenetére
Igen, ezeket külön laucherből kell indítani. Ott adod meg a belépési nevedet és jelszavadat.
üdv, föccer
-
Dinter
addikt
Az mitől lehet, hogy a Loading minecraft class-nál megáll, és nem történik semmi? Egy mappába kéne raknom a Minecraftot meg az FTB-t?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
PH szerón mekkora az élet?
-
addikt
válasz Micsurin #8480 üzenetére
Redstone jelet ad ki, ha nyitva van. PvP szervereken pl. így könnyen csapdát állíthatsz az óvatlan betolakodóknak . Másik nagy előnye, hogy nem csatlakozik a sima ládákhoz, így nem kell most már egy blockot kihagyni a dupla ládák között, sima és trapped dupla chesteket rakhatsz le egymás után.
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8462 üzenetére
1: elég lassú folyamat. gyorsítható több méhkaptárral, és jobb méhekkel (pl rual egész hatékony, a pollenizációs képesség fontos ha jól tudom). az elszíneződött leveleket grafterrel kell begyűjteni, az garantáltan dob egy saplinget minden levélre. silverlime hoz oak és birch kell legyen egymás közelében, a cherryhez meg silverlime és oak. érdemes ezt is úgy csinálni, hogy csak az adott fák vannak ott, 2-2 darab pl, így fölöslegesen nem porzod össze a rosz kombinációkat.
2:thauma bees masszívabb téma, és alapvetően érdemes előtte dolgozni a simákon, mert elég komoly cuccok kellenek hozzá. spoiler spoiler 2 a könyvben látod ha a méhekhez feltaláltál már mindent, nem villog ismeretlen cucc semmi után
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Superhun #8481 üzenetére
Köszönöm szépen és még valami ha piston ajtót csinálók hogy oldhatóm meg hogy kívülről és belülről is nyithassam?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Superhun #8485 üzenetére
Köszi fúra valahogy ez teljesen ki maradt.. karral próbálkoztam csak sajna nem csapja le az egyik a másikat
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8483 üzenetére
a quarry-t az ember alkotása. isten a uu mattert adta áldassék érte a neve
off a közösbe (az indokolatlan ó használatot még nem szankcionálják a fórumon ? )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8488 üzenetére
Mass Fabricator kell hozzá és nagyon advanced cuccokat lehet belőle craftolni, pl. Quantum ruha sethez kell belőle egy jó adag. és a Mass Fabricatornak iszonyatooooos energia kell.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Superhun #8490 üzenetére
Köszönöm nem rég van meg pc-n eddig csak androidon toltam azért kérdezek ennyit
más: at-at csak szerintem jó?
-
Davs
tag
válasz #19617792 #8489 üzenetére
Jj..nekem kb 3-4 HV solar futtatja a mass fabot es 1-2 recyclert..Egyelore egy recycler eteti, amiben van 9 overclocker, a recyclert pedig egy router eteti, amire ra van kotve kb 10-14 cobblegen..egyelore a recyclert nem tudom elegge gyorsan etetni, szoval inkabb scrap, mint energiahianyom van de amugy ennyi EU-val szarazon is eleg szepen megy
-
Dinter
addikt
Hogy kezdjek hozzá az FTB-hez? Egyszerűen annyi új cucc van
-
Davs
tag
válasz Hunikornis #8496 üzenetére
Igen, en is ezzel kezdtem Kiegesziteskent ajanlanam a wiki-t is: http://ftbwiki.org/Feed_The_Beast_Wiki
-
Micsurin
nagyúr
Lehet , hogy nagy lesz a közutálat : repcsi mód
repcsi mód 2Ezek amúgy ki tudják fagyasztani a gamet?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Hunikornis #8499 üzenetére
Jó de azért ez már komolyan a minecraft csúfolása
telepítést elmagyaráznád?
FTB-ben csak blokkok szálit hatók vagy víz és láva is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest