- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Nekem Tecra A10 van. A fényes kijelzővel egyetértek, és valóban, az enter igényel némi megszokást, a többi bill viszont nekem olyan mint az álom. Egyáltalán nem süpped a közepe, és nagyon eltalált a nyomáspontja is. Nekem semmi gond nem szokott lenni sem a bios-al, sem a hangerőszabályzóval. Egyszerűen nem is értem miért nem raknak más gyártók is ilyet a gépekre. Hihetetlen kényelmes, és nagyon hamar zavaró tud lenni a hiánya.
Az Alps touchpad drivere egy kupac kaki. Hajlamos a beragadásra, a nem működésre, és ezek kombinációjára. Az egyetlen pozitívuma, hogy alkalmanként nem fagy be.
A burkolat ugyan műanyag, és a káva egyik széle nálam a nyekergésre is hajlamos, összességében viszont masszív, és ami nekem fontos: anyagában színezett, tehát nem kopik ki, nehezebben sérül (napi cirka 70km tömegközlekedéssel táskában).
Kritikán aluli még a Toshiba-nál az a szoftverezettség. Minden felesleges (és annak vélt) vacakkal meg van tömve gyárilag, és így a c2d-vel 4x vagy 5x (!!!) annyi idő alatt tölt be, mint az atomos HP 5101-em, amin szintén Vista Business van! Csak remélni tudom, hogy a konzumer vonalon jobb a helyzet ez ügyben.Ha valaki tudja mit kellene leszedni, hogy normalizálódjon a helyzet, akkor ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest