Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Helo!
Le tudnátok írni, hogy melyek azok a dolgok, ahol zavaróan kijön a multitask hiánya? Mármint pl zenét lehet hallgatni bármikor, játék, navigálás, internetezés közben is? Olyanokat is írjatok, ami nem csak zenehallgatás, de szerintetek érdemes lehet tudni. A programok és a játékok (pl az Xbox-osra gondolok, de bármi másra) között milyen arányban vannak a színvonalas de ingyenes változatok? Magyar kapcsolódású programokkal mi a helyzet - úgy mint menetrendek, jegyvásárlás, turistautak.hu-hoz hasonló lehetőségek. Házimozis dolgokat hogyan bírja? Itt arra gondolok, hogy, van e DLNA vagy valami kábeles lehetőség TV-vel összekötni és a készített képeket, videókat átjátszani, ha van milyen felbontású videókat tud lejátszani? Van valami lehetőség a hangerőbeállítások időzítésére - pl este 10-kor vagy adott napárbejegyzéskor némítsa le magát?
Egész elfogadható áron került be a T-mobil árlistájába a nokia 710-es és elgondolkodtatott. Leírnátok még esetleg azokat a tapasztalatokat amikkel a mindennapi használat közben találkoztatok? Elsősorban a negatívumokra lennék kíváncsi, mert pozitív véleményt azt olvastam már elég sokat
Köszi!
-
Schanyee
senior tag
válasz kungzi #10852 üzenetére
Ami van az rendes? Mármint nem csak fagyasztja a háttérben a programokat? Mintha azt olvastam volna, de lehet rosszul emlékszem.
Eddig a háttértár üzemmód és a kártyafoglalat hiánya eléggé eltántorított, mert egy telefon mindig nálam van és könnyű csak úgy simán rádugni a tv-re és filmet nézni róla vagy a képeimet mutogatni, nem szeretném én internetre mindenféle megosztókra feltölteni a dolgaim. Szóval ezek miatt annyira nem mélyedtem bele a dolgokba, de tekintve hogy alapból jól megy és a mostani telefonom (ami okos) se "moddoltam" csak kihasználtam az okosságat, nekem sokkal fontosabb hogy babrálás nélkül jól menjen. A symbian tökéletesen nekem való oprendszer, ha kidobnak rá valami N8 utódot, hdmi kimenettel normális aksival maradok annál, megvárom a februári mobilbemutatókat az tuti, de visszatart hogy ha be is van jelentve 2 frissítés, szép lassan csak vezetik ki a rendszert és arra már tuti nem lesznek komolyabb magyar programok.
-
kungzi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
-
B1T3
addikt
-
MODERÁTOR
-
catroot
veterán
válasz burgatshow #10858 üzenetére
Ok, nem tudtam, hogy most LG-n vagy Htc-n, de most már világos.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
cortmusic
csendes tag
Ha jól látom a wp7 nem kezeli a divxet.Találtam a marketplaceben vlc media playert,de csak pénzért. Nincs esetleg valami ingyenes media player ami kezeli a divxet,vagy mindenképpen konvertálni kell?
-
-
33as
senior tag
válasz burgatshow #10876 üzenetére
Szerintem nem engedik át neki valamiért, lehet hogy rendszerszinten nyúl bele a dolgokba?
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
catroot
veterán
válasz burgatshow #10876 üzenetére
Nem, mert olyasmibe "nyúl bele", amit a Microsoft (még?) nem támogat. Ez benne is van a support résznél. Lehet majd tolok át pár fontot donate-ben, mert eléggé kiforta magát
-
MODERÁTOR
Ahogy olvasom, csak egy remote progi, asztali VLC lejátszóhoz.
"Control your VLC Media player, on your computer with VLC play!"
Ez szerintem mindent elmond
Amúgy ekkora kijelzőkön simán meg lehet nézni egy-egy sorozatrész, utazás közben, vagy buszra várva, vagy akármi. Én is szoktam néha
Everybody lies.
-
blex
senior tag
ha már itt a battery statusról beszéltünk: csak nekem hal meg egyfolytában a chart? két napja használom, és mind a kétszer produkált egy ilyet. első nap nem figyeltem, de most szerintem az után csinálta, miután rádugtam a töltőre.
-
Boonen007
őstag
Nah megvan az Optimus 7-esem. Milyen programokat kell feltenni a gépre? Hogy tudom megnézni, hogy unlockolt-e?
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz Boonen007 #10893 üzenetére
Skydrive (evel konnyen ki tudod hasznalni a 25GB helyet, jobb mind a webes felulet)
Dropbox - ha hasznalod, meg egyszerubb mind a SD de csak 2GB ingyenes- van PC-s progi is hozza ami magatol szinkroznizal
IM+ -van benne jo sok messenger - Yahoo, AOL, Facebook, Skype
Bingle Maps - terkepek -google maps-et hasznal (neha jol jon a bing maps melle)
Insider - tippek, trukkok, csengohangok, hatterkepek
AppFlow- egy hasznos kis alkalmazas amivel a Marketplace tartlamakat tudod bongeszni atlathatobban (mellesleg magyar fejlesztes)
4th & mayor - foursquare kliens -jobb mind az eredeti
Flashlight X -zseblampa
StormGlass - idojaras
Soundhound/Shazam -zenefelismeroWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Boonen007
őstag
Hogy tudok létrehozni live fiókot? Gmail címből lehet?
-
catroot
veterán
válasz Boonen007 #10893 üzenetére
Hát, hogy mik azok, amiknek mindenféleképp fent kell lennie, nem tudom, inkább leírom, hogy nekem mi van. Nyilván ahány ember, annyi szükséglet. (szerintem mások is segítenek majd)
btw: android esetén ez jobban játszik, hiszen itt sok programot nem tudsz lecserélni, gyk.: nem kell másik billentyűzet, sms-kezelő, böngésző, mert a gyáriak elég jók szvsz.
Szóval:
I'm a WP7 (WP7-es közösségi app)
4th&Mayor (Foursquare-féle app, de szvsz jobb)
Advanced Config (unlock kell hozzá, egyedi színt lehet keverni)
Akinator (barkóba játék, fizetős)
Appflow (alternatív Marketplace, de letöltéskor átirányít a gyárira, egész jó)
Arist Info (zenehallgatáskor ha van net, lehúzza az arist infót - meglepő, mi? )
Battery Status (unlock kell, akku diagnosztizáló program, hiányolnám, ha nem lenne)
Compass (sima iránytű program)
das image (képeket lehet keresni, de nem olyan nagy durranás)
Facebook* (már fizetős lett, ez az új app, ami tulajdonképp a facebook.touch.com-ot kezeli)
Flashlight-X (zseblámpa progi)
Google search (sima google kereső, de ha kirakod tile-ba a google.hu-t, ugyanaz)
Hungarian Dictionary (ez egyértelmű)
MadPix (poénból tettem fel, eltorzítja a portréképeket)
Navigon Europe (offline navi, már külön Mo. térképpel, természetesen fizetős)
Network Dashboard (kitudod rakni a hálózati kapcsolókat, amik a menüjükbe visznek)
PhotoCasa (a picasa-t éred el vele és lehet rajta böngészni)
Screen Capturer (unlock kell, egyértelmű ez is)
Simple Dropbox Viewer (dropbox kliens, de van ugye skydrive is, lehet majd kukázom)
Szótár (magyar szavakkal, fel lehet töltögetni a prediktív szótárt)
True Dialer (dialer alternatíva, tárcsázáskor hozza egyből a kontaktokat is)
TuneIn Radio (netes online rádió, jó, ha pl. van wifi és külföldön van az ember...)
VEVO (videóklippeket tudsz nézni)
WeatherLive (fizetős, de szvsz az egyik legjobb, legigényesebb időjárás app, de vannak ingyenesek is)
Winphone Info (rendszerinfó)
wp7.hu (az oldal kliens programja)
yapf (elég hasznos google-alapú poi-kereső, térképpel)
Youtube (sima youtube kliens)Ezeket UK ID-val tettem fel, ha magyart használsz elképzelhető, hogy bizonyos dolgok nem lesznek elérhetőek, de nem biztos. Amúgy tényleg, milyen ID-t használsz?
*van egy másik Facebook app, ami a régi, ingyenes, csak nem olyan jó.
[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
Unlockolni valahogy lehet még ?
Ez a battery status progi érdekelne engem is nagyon : )
-.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Asszociációs játék. :)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest