Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz burgatshow #11649 üzenetére
Félreértettél, nem voltam egyértelmű. Én pontosan arra gondoltam, amit leírtál. Azt akartam, hogy egy mappa teljes tartalma leszinkronizálódjon a telefonra, akármeddig is visszamenőleg de hiába raktam "any time"-ra, ez nem történt meg. A többit amit írtál én is tudom.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Davey7
senior tag
-
Blyan
félisten
-
csab2
veterán
Most beállítottam a FB fiókomat a telefonon. 3 észrevétel:
- akinek a neve megegyezik a telefonon (Live) és a FB-on annak szépen automatikusan összekapcsolta a kontaktjait
- cset működik, csak az a baj, hogy aki nem elérhető a FB-on annak nem megy el üzenetként, mint számítógépen
- nálam megszűnt az ismert névproblémaAsus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
MODERÁTOR
Én Desire-el kezdtem, és nem volt vele bajom hónapokig, nagyon használható volt a Stock ROM... Egészen addig nem is rootoltam, amíg nem gurult el a bogyó a Program memory low feliratra... És itt kapott el a gépszíj teljesen, egymás után toltam fel at újabbnál újabb ROMokat, amik persze a megjelenő új készülékek romjain alapultak... Na itt kezdődtek a gondok, egy hét után az összes használhatatlan lassú lett, és egyszerűen tavaly decemberre (1,5 év Desire után) váltottam, nem bántam meg. Hiányzik egy pár dolog onnan, de az iPad a legtöbb droidos appot pótolja - kivéve a google sajátjait.
Szóval a wp7 nagyon jó kombó a wifi only iPadammel, főleg az internet share opció megléte ótaDezsőt meg megkapta öcsém, kezd az egész család elokostelefonosodni.. 1 Desire, 1 Wildfire S, 1 Mozart, és egy HD7.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Blyan
félisten
btw ha vacak a netem (ie. nincs) és éppen megszereznék egy achievmentet, akkor mi történik?
Elvileg megkapod, mármint a program feloldja, és ha net közelbe kerülsz leszinkronizálja.
Az Acsik nem a neten vannak, hanem a játékokban, azok teszik aztán közzé a profilodban.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
csab2
veterán
válasz burgatshow #11664 üzenetére
Akkor értem, hogy a "törölt levelek" mappát miért nem szinkronizálja le. Csak az a baj, hogy abban a mappában amit le akartam szinkronizálni nem törölt levelek vannak, hanem áthelyezettek.
-
csab2
veterán
Nekem pl. az elküldött mappát sem. Telefonon tök üres. Lehet azért amit Tom mondott, hogy telefonról letöröltem őket. Nem emlékszem. Mondjuk ha telefonon töröltem esetleg őket, akkor a netről is törlődniük kellett volna, nem?
-
gzbotii
nagyúr
Mar egyszer irtam, h frissites utan is elojott a billentyuzet eltunos problema.
Na ma ujra. Ezuttal teljesen jozan voltam..Irok 2 betut, eltunik, 2x rakopintottam a szovegdobozra (IE-ben) semmi Aztan egyet melleje majd ujra szovegdoboz es tadam visszajott
Most en vagyok total hulye vagy a telefonom?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
Ateszzero
őstag
Radarnál valaki tapasztalt akkuidő javulást? Nekem úgy tűnik mintha tovább bírná. Eddig kb 2,5 napig ment(nem piszkálom) , most 3,5 napja még mindig van benne simán annyi hogy a mai napot kibírja., és így 4 napra tolódik a készenlétem.
KB 10 percet volt közbe pc-n, , szinkronizálás céljából, tehát nem sokat töltött vissza neki.
Ez már elég jó akkuidő. Valamelyik Androidos teló bírta valakinek ennyi ideig? Nem hiszem. -
Boonen007
őstag
Egy kis nyalánkság.
-
MODERÁTOR
válasz kungzi #11678 üzenetére
Hát ha netto 2Gb volna, az sok embernek elég is szvsz. Most ne ránk, pro userekre gondolj, hanem a Tango célközönségére. Egy átlag user, aki csak azért vesz okostelefont, mert az divat, és mert van rá 40k-ja, akkor minek vegyen szarabbat, neki bőven elég tud lenni.
Nővéremnek is most vettünk egy wildfire s-t, pedig meglenne smartphone nélkül, de egyszerűen a ~30k-s árkategóriában(előfizu) mást nem adtam volna a kezébe, mert nem éri meg. Jelenleg 1G kártyával használja, és örül a telefonjának
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
kungzi
veterán
válasz legiaap #11681 üzenetére
azért a WP8 nem lesz ilyen
több magos procik, hd kijelző, talán 32GB belső tárhely, 1GB RAM, full hd videó készítés stb...
ezzel a tangos készülékekkel a "csak telefonálni akarok" usereket célozzák meg
az tuti, hogy nem cserélem le a tango-s készülékre az omnai7-t
de ha elvileg ezeken folyamatos lesz a wp rendszer, akkor mi telónkon olyan lesz, mint a villám
-
Воланд
titán
válasz kungzi #11684 üzenetére
32 giga belso tarhely mar most is van, ez a gyartok hulyesege, hogy nem tesznek nagyobbat a keszulekekbe.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz legiaap #11681 üzenetére
Tudom, nem is azt mondtam, hogy a hardver leeresztése jó dolog. Szerintem se kellene. Csak a tárhely csökkenésre reagáltam ezzel. Az meg alapvetően nem befolyásolja a hardvert. Ok, kevés, nekem is az lenne, de valakinek elég lehet, és ettől még a wp7 sem csorbul sokat.
A többi az más kérdés..Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Boonen007 #11677 üzenetére
Kijezajólinormált?
Ezentúl a Windows Phone használatához elegendő lesz egy MSM7x30 processzor.
Ez eddig is így volt, még a Mango előtt lett így. Aki rinyál 800MHz-en, annak üzenem, hogy még mindig hatékonyabb és gyorsabb is, mint az első generációs WP7.
DE senki nem adott még ki ilyen SoC-vel szerelt WP7-et, csak pletykák voltak róla (HTC Ignite). Sőt, valójában más fronton is elfeledték ezt, kb 5 féle telefon 2-3 féle változata használja ezt, főleg Android fronton (HTC Desire Z, Huawei Ideos X5, Acer Liquid Metal S120, stb)A 256 MB is így van amióta létezik a rendszer.
Az egyetlen újdonság, hogy 2GB-ra csökkent az előírt memória, a 3mp-es kamera is ismert már egy ideje - sőt, ugye tudjuk már nem is kötelező előírás a kamera sem.
(#11688) kungzi
Ezt ki garantálja? Bakker, a WP7.5ön a 16 helyett a nyolcat nyomatják a legtöbb helyen, választási lehetőség nélkül (Radar, Omnia W, Lumia710)[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
for3l
senior tag
nem tudom... én is szeretem az ilyen "tényeket".
kungzi,
"több magos procik, hd kijelző, talán 32GB belső tárhely, 1GB RAM, full hd videó készítés stb..." - ezek csak (el)várható specifikációk esetleg prekoncepciók. a tényleges adatok akkor lesznek fixek, mikor bejelentik az adott készülék(ek)et, addig sztem kár találgatni. főleg, hogy még bőven odébb van.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Amúgy az a vicc, hogy ha a megjelenő referencia készülékek (ugyebár az első WP8-as ennek is betudható) ilyen kiépítéssel érkeznek, akkor vajon ki remélhet a wp7-esek közül a WP8 update-ben?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
33as
senior tag
Mindenkinek ajlánlom aki szereti a klasszikusokat!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Blyan
félisten
Carphone Warehouse confirms Nokia Lumia 900 for UK in June
Hát ez sem ma lesz... de legalább lesz.---------------------------------
Nokia already nearly 50% of Second Generation Windows Phone market share
---------------------------------
Nokia Lumia 800 Diagnostic Tool hints at Multi-Core Windows Phones ?
-
blex
senior tag
lehet, hogy senki sem tudta már akkor sem, amikor először megkérdeztem, de azért itt van még egyszer
szóval mi a különbség az appointment és a meeting között és hogy kell őket telefonon létrehozni? két omnia kétféleképpen csinálja, ha megnyomjuk a plusz gombot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs