- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
whited
addikt
-
törölt tag
"The Shadow of Death upon us!"
-
maszi99
őstag
-
fasirTTT
őstag
-
bAtt001
addikt
a váras megoldás tényleg elég fura, jobban tetszett amikor beléptem és az egész képernyőn a szép épület látszott, de még meg is bocsátanám ezt a játéknak ha elfutna a laptopon élvezhető sebességen minimumom, de nem. lett annyira szép a grafika (élsimítást leszámítva) hogy megakassza kis gyenge konfigomat
az animációk nagyon szépek lettek, még így minimumon is. na de ez így kimarad számomra egy darabig, majd nézem a youtube videókat 
-
keIdor
titán
Nem tetszik a cuccos. Az 5 tetszett, sokat is nyomtam vele, de ezzel szvsz nem igen fogok játszani, nem tetszik, mert:
-furik a várak, sztem gagyin lettek megoldva, nem tetszik ez a kisképernyő...
-úgy sokkal átláthatatlanabb számomra az egész, a hősnek is kevesebb a szerepe harc közben úgy látom elsőre
-kár volt megváltoztatni az 5 egységeit, szvsz a legjobban kidolgozottak voltak, a 3-ban voltam még hasonlóan jókSzóval ez a demo arra volt jó számomra, hogy ne várjam a teljest.
Amúgy furcsán tekeri a VGA-t, 4-5°C-al melegebb, mint más játékok alatt, ami furcsa. Elég hangos is volt a hűtése, még a Crysis 2, Bad Company 2 se forrósítja ennyire, érdekes.Szerk.: Ja igen, AA nincs és a játékban nem is lehet állítani. Zavaró, mert utálom a recéket, majd megnézem driverből megy-e.
-
Xaels
félisten
-
maszi99
őstag
-
Xaels
félisten
2 harcot toltam le gyorsban a Tutorial-ban. Nincs időm belemélyülni ma, de nem borították fel a megszokott játékmenetet. Amit láttam, nekem nagyon tetszett. Holnap késő du. fogunk HotSeat-ben játszani haverral, akkor többet fogok tudni mondani.
Ez meg nem hinném, hogy idő előtti kiszivárogtatás lenne hisz tényleg a hivatalos oldalról jött az info. Magukkal csak nem csesznek ki.
-
maszi99
őstag
Akkor az első 2 pontban megegyezünk teljesen, és igen az idő előtti kiszivárogtatásra gondolok, ami sokat árthat a játékra nézve, és ezt roppant sajnálnám.
Remélem te is így érzel ezekkel a dolgokkal kapcsolatban
A látványvilága tarolni fog szerintem
, kíváncsi vagyok a minőségi játéktartalomra mit mondasz 1 kis játék után 
-
Xaels
félisten
Hát passzolom a skálázódást. 6970-el mindent fullra rakott alapból. A demo választ ad a kérdésedre remélhetőleg.
-
fasirTTT
őstag
-
bAtt001
addikt
-
Xaels
félisten
1. Lehet, hogy terjedelmes, de nem ez az első Demo ami ennyit nyom. Kipróbáltam teljesen rendben van. A látvány lenyügöző

2. A megjelenésre van konkrét időpont, pár napja volt róla hír itt is. Igaz a Demo-ról nem szóltak pontos infok.
3. Mint láthatod feljebb, a hivatalos oldalról szedtem. Lehet UBI-éknak technikai gondjai akadtak és ezért át tették FilePlanet-re. Ettől még ez teljesen korrekt és nem valami véletlenül kiszivárgott holmi.
-
maszi99
őstag
-
bAtt001
addikt
-
maszi99
őstag
-
Gyuri27
félisten
Multiról mit lehet tudni?
-
bAtt001
addikt
-
Xaels
félisten
Hivatalos DEMO-t szedjük/játszuk. A linket a hivatalos mmh6.com oldalról szedtem.
"Download the demo via FilePlanet now !
In the demo you can play 3 campaign maps!
• Tutorial campaign: Griffin Bane
Years have passed since the death of Duke Pavel (Reveal Trailer), killed by Demons summoned by the dying wish of the Orc Shaman Toghrul whose tribe had been slaughtered by the Griffin armies. Now a young man, Pavel’s only son Slave accompanies his aunt, Sveltana (Reveal Trailer), in the mountains of the Griffin Duchy to investigate signs of a new Demon threat
In this map, the player will discover and control the first Haven and Orc units as well as learn all the basics of the Heroes game mechanics
• Prologue campaign: The Emperor’s Will
Years have passed - Slava has known war against Elves, found and lost love, eventually marrying a daughter of the Stag Duchy and fathering five promising children. Friendship between Slava and Kraal’s Orc remains strong. When the Emperor issues a decree authorizing Slava’s old enemy, Duke Gerhart of the Wolf, to deport the Orcs and claim their lands, Slava doesn’t hesitate to defy the Emperor’s will to defend his friends.
Here, the player will be able to carry on his adventure with the already level-up Duke Slava character and learn all the new features available in Heroes VI including the Area of Control, the Dynasty Weapons & Traits, the Town Conversion, the Unique Buildings, etc…
• MULTIPLAYER “HOTSEAT” MODE: Broken Alliance
In Broken Alliance, up to 3 Human players are fighting for dominance of the lands, but they have also to face 3 AI players in control of richer territories. It is not only a matter of strategy, but also of speed… You can play different factions: Haven / Sanctuary / Necropolis / Inferno / Stronghold
Share your feedback on the official forum" -
Xaels
félisten
-
maszi99
őstag
Most 1 nem teljesen kész játékkal játszotok vagyis játszanátok?

Szerintem ez beteges, és önámítás egyben, de ti tudjátok
Nagyon sokszor a frissen megjelent kiadású játékokkal is gondok vannak, nem hogy a mindenféle szedőlékekkel
Én azért várok valami hivatalosra, pl 1 demóba szívesen
-
bAtt001
addikt
-
Xaels
félisten
-
bAtt001
addikt
-
Xaels
félisten
-
bAtt001
addikt
-
Xaels
félisten
-
fasirTTT
őstag
-
maszi99
őstag
-
fasirTTT
őstag
-
joi29
őstag
-
fasirTTT
őstag
-
maszi99
őstag
Ha nem olvastam volna a címet akkor biztosan összekeverem a Gyűrűk Ura témakörrel

Az a vár szinte megegyező
Belenéztem más videókba, a grafikára nem lehet panasz, szenzációsan jól sikerült
Már csak a játék tartalmi minősége a kérdés, TÚL TUD-e LÉPNI ÖNMAGÁN A JÁTÉK
-
- = Zk = -
félisten
-
JoeYi
őstag
-
fasirTTT
őstag
majd ráguglizok
mert érdekel is ám 
-
nlb84
tag
Legalább annyira várom, mint az új Diablo-t!
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Tomy Yayo
senior tag
Ha lesz rá pénz megjelenéskor, és az első tesztek jónak ítélik, megveszem. Egyrészt a 3-mat imádtam, remélem sikerül felnőni hozzá, másrészt (és elsősorban) meg azért, hogy támogassuk hazánk fiait
Nagyon szurkolok nekik, és ha jól sikerül remélem további gyöngyszemeket is láthatunk tőlük. Hajrá! -
fasirTTT
őstag
-
Lacika112
aktív tag
Már várom remélem tanultak a 4-5 hülyeségeiből és hozza majd a 3 által megteremtett magas mércét ( szerintem az volt a legmagávalragadóbb "csak még 1-2 kör és megyek aludni anya"- "De kisfiam reggel fél 8 van !!!"
)
ha csak csilli-villi lesz elsírom magam a demó után meg nagyon csorog a nyálam -
fasirTTT
őstag
-
whited
addikt
-
fasirTTT
őstag
-
gybazsi
senior tag
A videó lapján jónak tűnik.
-
EczkE
veterán
Várom, hogy kipróbálhassam a demót.

-
bAtt001
addikt
úgy néz ki a demót már le is szedték, ez elég nagy butaság volt, már ha annyira reklámozzák a videó végén...

-
baleee89
aktív tag
Várós

-
mcmike
őstag
Nagyon jól néz ki a videó alapján, remélem sikerül kiegyensúlyozott játékmenettel is ellátni...

-
whited
addikt
Jóféle, én tuti megveszem a gyűjtőit

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy furcsán tekeri a VGA-t, 4-5°C-al melegebb, mint más játékok alatt, ami furcsa. Elég hangos is volt a hűtése, még a Crysis 2, Bad Company 2 se forrósítja ennyire, érdekes.

, kíváncsi vagyok a minőségi játéktartalomra mit mondasz 1 kis játék után 

)