Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Az a desktop offisz nekem nem hiányzik, ami a beépített ótvarszemét egyenletszerkesztőjével kvaanyázva kiizzadott 30 oldalnyi egyenlet lapozgatásától 100%-ra pörgeti a centrino2-es notit. Külön öröm, hogy 200%-os nagyítással kell dolgozni egy 23"-os monitoron is, ha négyzetgyök alatt kitevő alsó index tört kitevőjében levő alsó és felsőindexeket kell bepötyögnöm, ha meg ráteszek az egészre egy szimpla törtkitevőt, kikopik az egérből a görgő, a ventiből meg a csapágy
. Sejtem hogy az automatikus nagyítás bonyolult dolog, ne várja a földi halandó hogy a néhány gigára felpuffasztott szörnyeteg ilyesmit tudjon.
Biztosan tök jó lehet egy párcolos tapikijelzőn ugyanez, a lényeg hogy ott legyen a microfot logó, meg a full kompatibilitás, ami nagyon fontos lehet szövegek megnyitására(mást amúgy sem lehet ekkora kijelzőn csinálni). Droidra és almára amúgy sincs ezerféle ofisz, meg ugye a microsoft sem dolgozik 1000rel azon, hogy offisz kerüljön a droidra![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- PlayStation 4
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Sejtem hogy az automatikus nagyítás bonyolult dolog, ne várja a földi halandó hogy a néhány gigára felpuffasztott szörnyeteg ilyesmit tudjon.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)