Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
most nagyarc vagy, hogy tizenhatodszor is be tudtad írni.
egyrészt van életem is (tudod, természetjárás, olvasás, csajozás, ilyesmik), márfelől pedig nincs hozzáfűznivalóm. azt viszont nem értem, miért kell rögtön lerohanni és kiröhögni az "MS fanokat", egyelőre nem látom azt a kitörő ujjongást, ami miatt ez indokolt lenne. mintha az történne, hogy eddig szarrá fikáztuk az iPhone-t és most ugyanazokért piedesztára emelnénk a WP7-et. egyáltalán nem, a GUI-n kívül nekem sem tetszik a koncepció, de tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a célközönség, és van annyi türelem bennem, hogy ki tudjam várni a végleges változatot és majd aztán formáljak konkrét véleményt.
a "mi lenne, ha nem lenne xda" frázist meg el lehet felejteni, nagyjából semmi nem lenne, a WM userek elhanyagolható kisebbségét érinti az xda és ha nagyhirtelen eltűnne, akkor ugyanúgy használná a készülékét, mint eddig. többek közt én sem azért vettem Windowsos pda-t, "mert majd jól jön az xda-n lévő sok okosság", xda előtt is elvoltam, nélkülük is ellennék, az egy másik dolog, hogy ha már vannak, akkor természetesen okosítok ezt-azt, mert miért ne.
-
t72killer
titán
iTT van 1 M$ fan, aki szidtam a szifont, mert túlságosan korlátozza a felhasználó szabadságát - most uezt teszem a M$-ra: nem kapok tőlük reklámpénzt, hogy szurkoljak nekik, ha vmi sz@rt dobnak ki a piacra... (pedig úgy tudnám dicsérni a WP7-et, ha egy 6számjegyű összeget (€-ban) átcsorgatnának a számlámra
- aztán vennék egy HTC Supersonic-ot androiddal
)
A fórum olvasói között amugy nem tudok olyanról, aki erényként állította volna be a WP7 korlátozásait, beleértve az "öreg" wimo felhasználókat is, ebben a topicban van 1-2 +nyilvánulás, h nekünk ez miért jó, de máshol példát nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest