Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Nekem van 4.4-es droidos tabletem ez a 2., volt, sokáig droidos mobilom, de normális nem idióta ikonos launchert nem találtam. Egyedül a dridon Smart Launcher 2 logikus valamennyire, meg ezzel egy gombnyomással lehet törölni appot, csak randa. De azért droidon a widgetek elfoglalják a fél képernyőt, plusz nekem nagyon szívták az akkut. (Ez mondjuk szerintem WP-n jobban van intergrálva, és optimalizálva.)
A mostani tablet is akadozik, lefagy, időnként hibákat ír ki pedig alig terhelem, ha a háttérfolyamatokat 4-re korlátozom csak akkor nem. (Pedig annyira nem gyenge Real Racing 3 szépen fut rajta.) Tabletnél ez annyira nem vészes, de telefonnál idegesítene. Mondjuk annyira nem zavart, amíg nem lett WP-s telefonom azt hittem ez természetes ilyen többmagos számítógépeknél.
-
thxer
aktív tag
Azért a supportal semmi gond nincs, lévén hogy az első Windows Phone 8-al érkező telefonok is meg fogják kapni a W10 frissítést jövő év elején, azokat 3,5 éve mutatták be.
Az átjárás mostmár a Windows 10-el teljes mértékű, ugyanaz az alkalmazás fut gépen, tableten, telefonon, Xbox-on, hololensen, raspberry pi 2-n, mi kell még?
Az értesítésekkel pedig már jó ideje semmi gond nincs.(#87) Den Hadnagy: Csúszásban vannak a rendszer fejlesztésével, naponta frissülnek az alkalmazások amiben hibákat javítanak és optimalizálják a sebességet, előbb-utóbb beérik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest