- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
kedves Zsolti
te értesz félre, én MS párti vagyok, de azért amit ezzel műveltek ennyi idő alatt az minősíthetetlen.
nekem senki se mondja, hogy ha egy cég visszalép anyagminőségterén és cserébe többet elkér a vásárlók zsebéből akkor az egy jó üzletpolitikának kell hogy tartsam és fogjam be a számat... a lumiákat eddig a minőségi összeszerelés jellemezte, tudtam, hogy amikor a kezembe veszem az egy lumia. amikor felvettem egy samsung galaxyt éreztem hogy a pille könnyű vacak ami első leejtés után komoly kávasérülést fog szenvedni (minimum) + papírvékony falakkal dolgoznak ami játéktelefon hatását kelti bennem. erre jönnek a kínai 950ükkel. bocs, de én ezt az irányt nem támogatom. lehet neked tetszik, de az h kritizálod a jogos kritikámat az kritikán aluli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest