Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
victorhun7 #24849 üzenetére
Nem egyértelmű hogy mit akarsz megtudni:
-Ezt én nem próbáltam, bár valamelyik beváltással foglalkozó topikban írtam, hogy az enyémet lehetne-e aktuális rendszer állapot szintjén (kb egy éve néztem rá utoljára de 3 másikkal egyetemben, és már nem rudom melyik volt melyik).
-Ez most az otthona az " 'aki ismeri a számom', ezt a számom tudja" SIM-nek, és arra tökéletes, szóval ha lehetne sem ezt adnám. (Mikor adtam be, egy polc alján porosodó, pakoláskor "vidd el ezt is" teló lett beadva, szóval nem is kellett gondolkoznom)
-Az időszak 2021. július 1. – 2022. április 30. közti és adatforgalmat, sms-t, vagy hívást kellett forgalmazni. Ha megfelel, megfelel... Ha biztos tudod, hogy volt használva, de nem írja az oldal, írj nekik emailt, és rákérdeztetnek a szolgáltatódnál (bár sajnos az sem 100%, és volt akinek 2-3 hét volt mire visszaért az infó. Nekem 1-1 nap volt lépésenként (tőlem-nffku, nffku-szolgáltató, szolgáltató megnézi, SZ-NFF, NFF-infó nekem), amikor az egyik teló ami volt használatban nem volt a listában. -
ledgeri
nagyúr
válasz
rover45 #24847 üzenetére
Semmi baj! (Sokféle kombós változat van, ha az idő múlásával szerzett tapasztalatokat is nézem, akkor a 3g-s Dual Simes verzió jobban jött, mint ha lett volna egy LTE-s... most meg mikor számítana az LTE a 3g halála miatt, régi a rendszer. Bár ha valaha megy a 2G is, akkor halott, míg az LTE tovább lenne hálózatképes. Ekkor meg közbejön a "beaked in compatibility"...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
rover45 #24843 üzenetére
Egyfelöl miért ne? 3G-s és volt használatban
Másfelöl #24842 tlac Miért tenném, mi az ami sokkal jobb a megeggyező funkciókon túl, és kijön 40-ből?
Harmadrészt van másik is, sőt úgy alakult, hogy a tervezgetett "veszek mellé egy másikat"-ból az elmúl 14 hónap alatt lett
+1+1 "nekünk nem kell" polc aljáról (a második +1 az az első dobozának keresése közben "vidd ezt is" csatolmány),
+1 "kölcsön, mert montad hogy próbálnád a droidot, majd visza adod".
A "vidd ezt is" az be lett cserélve egy vadi újra (még a 20k-s mobilcserével) -mert a polcos már 4g-s, a kölcsön meg kölcsön.
A "kölcsön" az "nekünk nem kell" státuszba lépett engem is meglepve nem is olyan rég, és
még emellé nyertem egy flagshipet
Emellett meg 5-6 évente váltok telót, és ez ritka annyira, hogy ezt megtartom magamnak, mint gyűjtős hobbi...mert a végén úgy sem érne sokat alapból amit leharcoltam. Szóval én oda másnak nem adom. -
tl-x
addikt
Telekom lekapcsolja a 3G-t hamarosan. 640-el lehet azért majd telefonálni?
-
törölt tag
Helló!
Most kapok egy Lumia 640-et. Sosem volt még ilyen a kezemben.
Amit szeretnék: viber, whatsapp, bongészés, emailolvasás.
Tel.szolgáltatók (yeti, tré, voda, Q) appjai vajon vannak erre? -
tl-x
addikt
válasz
rover45 #24834 üzenetére
Hát alapból betölti a rendes store-t amin ott van minden Xbox és Pc játék/alkalmazás is. Kicsit nehéz megtalálni a szűrést mobil eszközökre. Nekem úgy sikerült, hogy a candy crushre rá kerestem és alul volt milyen eszközökre érhető el. Ott rányomtam, hogy mobil eszköz és kiadta a többit és a szűrőket. De biztos van rá egyszerűbb megoldás is.
-
ledgeri
nagyúr
Messenger facebook által kivonva már kb 2017-18 óta nincs, a bolt kihalóban...
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Előkerült egy 640 fiókból, store nem akar működni rajta. Csak nálam vagy teljesen lelőtte az MS? Más módja van app telepítésnek? Pl Messenger érdekelne.
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy mi az utolso wp 10 es kiadas 640 re? sehol nem talalok infot rola
-
ledgeri
nagyúr
No mostanáig tartott, hogy nem bántam meg, hogy nem az LTE verziót, hanem a Dual SIMest választottam..., ma jelentette be a Telekom, hogy jövő év második felében vezetik ki a 3g-t...Pedig a topiktelóm bírnáááááááááá
(
)
-
DoItYourself
addikt
válasz
eladohardver #24824 üzenetére
Köszi, megpróbálom! WDRT-vel próbálkoztam, de az csak a 8.1-et tette vissza.
-
eladohardver
őstag
válasz
DoItYourself #24822 üzenetére
felmegy rá szépen a legfrisebb 950XL es wp10 szoft Katt olvas/youtubeot néz letölt szoft fel oszt örül
-
janeszgol
félisten
válasz
DoItYourself #24822 üzenetére
Akkor az Outlooknak működnie kell. Az szépen szinkronizál 8.1 alatt is még. (Mondjuk a Gmail is, csak küldeni nem tudok levelet.)
Mit ír ki pontosan hibaüzenetben, amikor email címet állítasz be?OTC Updaterrel felteheted a Windows 10-et, ha még működik. Pár hónapja még ment.
-
janeszgol
félisten
válasz
DoItYourself #24820 üzenetére
W10 van rajta? Az óra a pontos időt mutatja?
-
DoItYourself
addikt
Sziasztok,
találtam itthon egy gazdátlan 640-est. Mivel már a pin kódra sem emlékezett senki, ezért nyomtam rajta egy hard resetet. Rendszer felállt, de nem tudok outlook-os fiókkal bejelentkezni, az áruházat se érem el, csak homokórázik, aztán közli, hogy sikertelen csatlakozás, próbálkozzak később. A rendszerfrissítésnél azt írja a legfrissebb verzió van rajta.
Lehet még ezt használni valamire? -
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni az always on display-t?
Win 10 -
janeszgol
félisten
válasz
ledgeri #24814 üzenetére
Az USB foglalatban az adatátvitelhez és a töltéshez külön lábak vannak. Ha nem sérült meg az ajzat, akkor a kábeled a rossz. (Abban nincs adatra szál.)
A gyári visszaállítás elég.
A naptárhoz nem kötelező outlook fiók.
MS fiókot bármikor tudsz használni, az (még) hiba nélkül megy. Google fiókkal már szokott probléma lenni.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Nem tudom, mert sosem próbáltam elkezdeni, de érdekelne, hogy a háttértár titkosítás mennyire feltörhetetlen ma? (ha van...jó..) Vonz az android féle kompatibilitás, de azért ez megmaradna telszámnak stanby telefonnak.
Ha nem működik az USB-s újrahúzás (mert valami a csatin elment... tölteni még tölt), akkor mi a legjobb esélyem hogy kinullázzam, mint ha friss lenne? a Telefonos gyári visszaállítás elég erre?
Naptárhoz kell outlook fiók, vagy csak sync-hez ( hogy beleírjak, és jelezze)? (régvolt már...) Mekkora az esélyem, hogy egy új fiókhoz tudom csatolni, ha kell? -
gemini
aktív tag
válasz
pasztoha #24812 üzenetére
Én is erre használom, de örülök is hogy leállítja ha nem csatlakozik rá semmi. Én a lehúzható sávban legfellülre tettem, így mindenki két kattintással vissza tudja kapcsolni. Egyébként szerintem működhet a repeater, mert gondolom ugyanúgy érzékeli mint az többi eszközt, ami rácsatlakozik.
-
pasztoha
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonom és internet megosztásra használnám, mert jobb az antennája, mint mobil routernek (legalábbis ott, ahol én használom). A gondom csak az, hogy ha nincs rácsatlakozva semmilyen készülék, akkor kb. 10-15 másodperc múlva automatikusan megszünteti a megosztást és utána megint manuálisan be kell állítani, amit nem mindenki tud. Be lehet valahol állítani, hogy ne kapcsolja ki, vagy ha egy repeatert csatlakoztatok rá, akkor fenntartja a megosztást? -
Win-doze
csendes tag
Van egy 640 lte 8.1 -en, próbáltam ráhúzni a 10-et OTC-n de mind hibát ír. Egyáltalán lehet még váltani?
-
zolee001
őstag
Nekem is volt ilyen eset,az usb csatira gyanakodtam mert kissé mozgott belül,kb 1 hétig volt töltön max 70% ig töltött illetve töltön lemerült 0 ra
Majd egy szép napon feltámadt azóta teszi a dolgát -
tlac
nagyúr
válasz
regvoltrossz #24803 üzenetére
megdöglött az akku valószínűleg
nekem is hirtelen halt meg, semmi előzménye nem volt
én ezt vettem bele, nem vettem észre különbséget a gyárihoz képest -
rover45
őstag
válasz
regvoltrossz #24803 üzenetére
Nem hinném, hogy egyetlen lemerüléstől így tönkrement volna az akkumulátor.
Esetleg egy másik töltővel is próbáltad? -
regvoltrossz
aktív tag
Sziasztok!
Lumia 640-em tegnap teljesen lemerült, mert sokat használtam. Este itthon feltettem töltőre, de ma reggel olyan 12 óra töltés után sem kapcsol be, csak a töltés ikonig jut el, azaz addig az ikonig, amiben a ceruzaelem felett egy töltőábra van. Mit tegyek vele, hogy elinduljon? -
rover45
őstag
válasz
eladohardver #24801 üzenetére
Nagyon köszönöm!!!
Már megoldódott
Kaptam kölcsön egy Panasonic kamerát, ez egyszerre 12 órás keresztül tudott képeket készíteni a megadott sűrűséggel és ezt össze is fűzte videóvá. Minden reggel elindítottam, minden este leállt magától
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest