Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Win 10--ről visszaváltottam 8.1-re... mert jobb az akku idő,meg nagyon zavart hogy lebutították a kamerát... minden megoldást próbáltam,a lumia camera beta-t meg a jóval fentebb leírt megoldást is hogy át kell állítani egy értéket és akkor kevésbé lesz zajos.. de akkor se hozta a 8.1-es kamera képet... elég szomorú,pedig a rendszer stabil volt nálam.
Na mindegy,a kérdésem a következő lenne hogy 8.1-sen a messenger hosszú üzeneteknél elkezd szaggatni,erre van valami megoldás? Barátaimmal szoktam messengeren beszélgetni s elég zavaró amikor szaggatva kell írni... vagyis hát lassan jeleníti meg amit íok... néztem áruházban facebook lite-ot vagy valami mást,de nem találtam.Van valami ötletetek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest