- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Tisztában vagyok a 3-as ponttal teljesen (sőt a másik kettővel is
)
Tény, hogy 5éves ciklus alatt talán nagyobb sikerrel kihalhatna az előző generáció, és még nagyobb lehetne a piaci részesedése az aktuális verziónak...Csak hát ugye rengetegen itt Windows vásárlásról beszélnek...amíg külföldön ez nem gond/nem divat.
Ők ugyanis 2-3 évente nyugodt szívvel cserélnek LAptopot/Brand PC-t (nem garázsüzletből rakják össze) amivel jön kia ktuális legújabb Windows esetleg Office is...de hát nem is kishazánkból tud megélni a Microsoft
Csak itt már most előre sajnálják a HW gyártókat emberek meg félnek attól, hogy jajj istenem nem lesz új driver semmi nem fog menni.....
Sőt bizonyos "magasszínvonalú szakmai" ITpletykaírók szerint a Windows8 elbukott, mivel az XP jól sikerült, Vista (szerintük) nem, Windows7 igen és ebből kifolyólag "logikus", hogy a Windows8 sem fog jól sikerülni....
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest