Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Én jobban szeretem, ha a játékot egyben a kezembe adják, nem adnak másoknak plusz pénzért ilyen-olyan extra tartalmat.
Ilyen előrendelői bonuszként inkább legyen fém doboz, "így készült dvd", esetleg az eredeti könyvekből 1-1 példány, kulcstartó, poszter... amit megálmodnak (vagy kiírnak egy szavazást a rajongók között)
Ilyen kézzel fogható extrák, amik közvetlenül nem köthetők a játékhoz. -
TOM-202
senior tag
Mit szólnál mondjuk egy egyedi fegyverhez vagy valami kiegészítőhöz mint előrendelői bónusz? Esetleg egy bónuszpálya ami később DLC-ként is kijöhet. Sokkal értelmesebb húzásnak tartanám, bár tény hogy így is úgy is meg fogom venni mert az első rész meglehetősen levett a lábamról a rettenetes gépigénye ellenére.
-
vhw
addikt
Most jobb lenne, ha ezek az előrendelők egy külön bonusz küldetést, térkép részletet kapnának? Amit aztán a kiadás után mások nem?
Őszintén, kit érdekel, ha nehézségi szintet adnak gratisba. Az ilyen játékoknál egyébként is a sztori a lényeg, legfeljebb 2-3dik nekifutásra kezd el szórakozni az ember nehézségi szintekkel, meg ilyen-olyan egyéni "megkötésekkel" (pl én anno másodjára csak Bastarddal toltam végig...)Aki meg megveszi, az a saját döntése, nem kényszerítik rá.
Még mindig jobbnak találom, ha ilyen "értelmetlen" pluszokat adnak, és akik történetesen nem rendelik elő nem esnek el valami lényeges játékelemtől. -
TOM-202
senior tag
Sajnos ez megy már mindenhol ahol pénzt szagolnak a döntéshozók. Egyre jobban kiábrádító ez a lehúzósdi hozzáállás.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát itt is ezt látom. Durva. Egy nehézségi szintért DLC-t kiadni?
-
ASTON117
tag
Azért ez elég gusztustalan, nehézségi szint dlc....
-
- = Zk = -
félisten
hát, köszi, de nekem nem kell a Ranger mod-otok....
majd vmi "csak kód" boltban megveszem utólagosan -
Mr.White
senior tag
besz@rok nehézségi szint DLC.
-
vhw
addikt
Az első részben erősebbek voltak a military grade lőszerek.
Ez is volt a dilemma oka, hogy használod-e az erősebb lőszert megkönnyítendő az előrejutásod, vagy tunkolod a szörnyeket szorgalmasan dirty rounds-al, és megtartod az értékes lőszert vásárlásra.Bár Polis után már mindegy volt, nem találkoztál több kereskedővel.
-
FLATRONW
őstag
Tudtommal az előző részben ezeknek a töltényeknek nem volt nagyobb sebzésük, mint az átlagos töltényeknek.
El kellett dönteni, hogy olyan helyzetekben amikor már a normál töltények kifogytak, akkor használom e ezeket a fizetésre is alkalmas töltényeket vagy sem. Én sosem használtam őket, tehát nem mondom biztosra, hogy ugyanolyan a sebzésük, mint az átlagosnak. -
LÁZ
addikt
személy szerint jobban örülnék egy steelbook edisönnek artbook-al, remélem később csak összedobnak vmi ilyesmit is..
-
A 4A Games bejelentette, hogy mindenki aki előrendeli a Metro: Last Light-ot kap egy "Ranger" nevű bónusz DLC-t, amely egy új nehézségi szintet ad hozzá a játékhoz. Az új nehézségi szint akkor válik majd elérhetővé, ha végigjátszottuk a játékot normál fokozaton.
Nehezítik
-
blade zte
őstag
Mi a fene értelme van annak, hogy előrendelésért megkönnyítik a játékot? Azokkal a lövedékekkel egy lövésre megölsz bármit vagy mi?
-
Már vágom a centit
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.19 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest