Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cinemazealot
addikt
Annyira nem néztem át a rendszert, sőt én angolul használom a telefont, de néhány helyen még az angol fordítás is vicces (a magyarról is olvastam panaszokat). Lényegében élhető mindkét nyelv, de néha szembesül az ember nem szerencsés fordítással vagy megfogalmazással. Tipikus példák:
1.
Fogalmazási hiba: az alkalmazások memória használatánál a lefordított szöveg olyan hosszú, hogy maga a memória foglalás bájtban kifejezett értéke kilóg a képernyőről. (Tehát csak a lényeg nem látszik.)2.
Fordítási hiba: alkalmazások manuális telepítésekor a telepítő program ellenőrzi, hogy az APK biztonságos-e. Ez ugye angolul secure. E helyett azt írja, hogy security.
Százalékot tehát nem fogok tudni mondani, de engem speciel nem zavarnak ezek az apróságok. Tisztában vagyok vele, hogy egy olcsó kínai készülékről van szó, amit első körben a belpiac meghódítására gyártottak, az idegen nyelvű fordításokra pedig az árak alacsonyan tartása miatt nem költhettek sokat. De ezért kaptam meg olcsón, és nekem most ez volt a legfontosabb. Ha minőségi(bbnek tartott) telefont akartam volna, valószínűleg egy ájfónt vettem volna.
 De azt tuti nem kaptam volna meg 57e Ft-ért. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De azt tuti nem kaptam volna meg 57e Ft-ért.