Hirdetés

2020. május 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] Megvalósítható?

Hozzászólások

(#5) #73173120


#73173120
(törölt tag)

Igazából a konkrét felvetést nem értem. Miért kéne valakinek azért egy szuper gépet kapnia, mert játszik. Vagy azért mert hátrányos helyzetű?

Anno, 99'-ben, iskola mellett mentem el dolgozni. Iskolából egyből munkába, és késő este értem haza mindennap. És miért? Hogy megvegyek egy duron 850-es gépet :) mert olyan "hátrányos helyzetű" voltam, hogy enni meg lakni volt csak hol, gépre már nem futotta.

Szóval, csúnya vagy sem kimondani, de attól, hogy valaki játszik, vagy szeret játszani, alanyi jogon nem jár számítógép. Akármilyen hátrányos helyzetben is van.

Meg most őszintén, aki hátrányos helyzetben van, annak szerinted a legnagyobb problémája az, hogy milyen számítógépen tolja a játékot? Számomra a hátrányos helyzet, ha nincs hol lakni, nincs mit enni. Ha ez megvan, akkor minden alap megvan ahhoz, hogy idővel saját magának teremtse elő a szükséges pénzmagot egy jobb géphez.

És ahogy előttem írták, attól, hogy Pistike szeret gamerkedni, még nem biztos, hogy tud is. Tudod a képlet pont fordított, mint ahogy Te feltételezed. Először tegyen le valamit az asztalra, utána jönnek a szponzorok. És pont ezért, a marketing értéke kb. nulla annak, ha egy nevenincs rászoruló kap egy gépet. Csak nézd meg egy népszerűbb ember facebook oldalát. Kitesz egy semmitmondó képet pl. a kávéjáról, és több tízezer ember lájkolja, kommenteli, megosztja. Ha te fotózod le a te kávéd, szerinted mennyien reagálnak rá? Vajon téged keres meg a sztárbáksz vagy a híres embert, hogy ugyan legközelebb sztárbákszos bögrében legyen a kávé :)

Remélem érted mire gondolok ;)

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] Megvalósítható?
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.