- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Nincs miért megbocsájtanom, ha 42 évesen tininek neveznek
Én már az SG-n is figyeltem pályafutásodat és lehet, hogy szakértőnek számítasz itt technikai téren, de ha szereztél közgazdaságból valamilyen végzettséget, vagy tanultál olyat kérlek nézd át azokat a könyveket!
Ne azt szajkózd, hogy mi van Amerikában, hanem hogy valójában mi folyik a világban. Valójában és nem a jogászok berkeiben.Értem én, hogy érzelmekkel teli vagy és ifjonti -ha én tini vagyok te mi lehetsz?
- hevületeddel, megpróbálod az igazadat bizonygatni, de próbáld érzelmek nélkül, ne egy sértett AMD szimpatizáns indulataitól vezérelve, hanem végigolvasni mi a kapitalizmus alapja.
"A kapitalizmus olyan gazdasági rendszer, amelyben a termelési tényezők (tőke pénz és gépek formájában, munkaerő, föld) és a termelés elosztásának lehetősége többségében magántulajdonban van, és magánérdeket szolgál. A fejlett kapitalista rendszerben a magántulajdonú termelés leginkább a pénzben kifejezett gazdasági hasznot, a profitot szolgálja. A kapitalizmus feltételezi a piac működését, ahol a magántulajdonban lévő termelési tényezőket és a megtermelt javakat a kereslet és a kínálat alakulása szerint el lehet cserélni. A kapitalizmust sokan a piacgazdaság szinonimájaként használják, holott a kettő nem egymás függvénye"
Mindenesetre elgondolkodhatsz rajta, ha az Intelt feldarabolják, akkor az AMD lesz "a gonosz" ő lesz az erősebb és ugyanezt fogja csinálni. Nézd meg a grafikus chip piacot, amikor nyeregben voltak árat csökkentettek? Nem. Senki sem teszi ezt. Mivel profitorientált cégekről van szó, nem pedig máltai szeretetszolgálatokról.Én érzelmileg nem húzok semelyik oldalra sem, egyszerűen elfogadom a világot olyannak amilyen, és nem küzdök ellene.
Próbáld meg, meglásd könnyebb lesz. -
ddekany
veterán
Volt az AMD-nek 51%-os piaci részesedése? Biztosan? Ez komolyan meglep. Úgy rémlik, hogy a Netburst idejében kevesen tudták, hogy most az AMD a jobb, pedig akkor volt csak igazán esélye az AMD-nek technikai téren. Ha abból az időszakból próbálok használt gépet szerezni, iszonyat sokat kell keresgélni, amíg AMD-set találjak, szinte csak P4-es gépek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest