Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Egyrészt Linux esetében a kernelben van minden driver, másrészt nyilván nem álomvilágban élek és tisztában vagyok vele, hogy van olyan amihez külön modul kell, mert nem open srource így nem kerülhet bele a GUN licence miatt.
De csak olyan HW elem működése nem oldható meg, amihez nincs Linux driver, ez szerencsére egyre ritkább.32bites UEFI pedig csak akkor gond, ha 3.15 vagy régebbi kernelt akarsz használni, afelett nincs semmi gond, de ez csak elég régi LTS-eke esetén fordulhat elő.
-
Somatom
veterán
Az még a Z3xxx Atomos cuccoknál volt probléma, mert az Intel b..ott kiadni hozzá 64bites EFI -t. Úgy tudom, hogy a 8xxx Atomoknál ez már nem gond. Egyébként nem véletlenül kérdeztem a Mint -nél. Úgy rémlik, hogy pl. a Surface -ekkel kapcsolatban kifejezetten a Mintet emlegetik. Főleg, amióta van Linuxos Wacom driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest