- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Ezek után tuti nem bántam meg hogy eljöttem tőlük.
-
Régi hagyomány az OTP-nél, hogy az internet/mobilbank/terminál rendszerek lehalásakor ki szokták rúgni az aktuális IT igazgatót. Persze, most, hogy Csányi fia a legfőbb IT vezető az OTP-nél, lehet, hogy egy ejnye-bejnyével megússza a kis imposztor a hibát
-
-
Dare2Live
félisten
normális helyen hw hibára nagyon be vannak készülve. egyrészt minden redundáns másrészt van vmi HA/tükör vagy min icluster. Így ha épp a szerverben lévő mindkettő táp egyszerre adja meg magát mert villámcsapott bele és marika néni lemosta belülről akkor is max 5-10perc a kiesés.
-
nyunyu
félisten
Közben a Telex hardverhibát emleget.
Aztán ki tudja, ebből mi az igaz.
Nálunk pl. azért nem ment múlt héten pár órát a netbank, mert az üzemeltetők napközben álltak neki patchelni a fő AD kontrollert, csak éppen nem tudtak róla, hogy néhány legacy szerveren nem volt bekonfigurálva a másodlagos AD.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
0xmilan
addikt
Ugyanitt Revolut meghivo ingyen elviheto.

-
joey04
titán
ilyen hír heti 3x lehetne kb.
-
A mobilbank viszont megy. Internetes felületen nem is tudom már milyen rég léptem be utoljára.
-
nevemfel
senior tag
Meghalt az OTP internetbankja
Béke poraira.
-
Reméljük nem zsarolóvírus.
-
hodostamas
addikt
Simple fizetés se megy a weboldalakon..
-
nyunyu
félisten
Ilyeneket kell bejelenteni az MNBnél meg a NAIHnál.
Bár azok főleg külföldi bankokat vegzálnak csak, minden piszlicsáré apróságért, a mikutyánkkölyeit nagyobbakért sem piszkálják

(Azonnali utalás késett a Magnet meg az OTP miatt több mint fél évet, nem kaptak még kötbért se.) -
Littoral
aktív tag
Sosem volt igazán élő a dolog.
Gdpr: az új felületükön regisztrálva haladtam lépésről lépésre, minden egyes adatomnál kihangsúlyozta a rendszerük, hogy "bünetőjogi felelősségem tudatában" (vagy ehhez nagyon hasonló fenyegetéssel) adom meg az adatokat. Nos, a lakcímemnél egy tizenhét (17!) évvel ezelőtti címet dobott fel a rendszer, amit nem lehetett módosítani. A regisztrációt viszont csak így lehetett továbbvinni.
Felsérelmeztem a dolgot panaszban, kérdezve azt is, hogy vajon milyen küldemények mehettek a régi címre papír alapon, amit valaki bizonyosan megkapott és megismert. Válaszoltak: ez van, technikai hiba, fogadjam el, és remélik, hogy továbbra is ügyfeleik között üdvözölhetnek.
Namost... ha hiba hiba hátán ismétlődik folyamatosan, akkor itt szó sincsen már üdvözlésről. @sszák meg, ezt kívánom. -
bambano
titán
az otp nagyot lépett előre gdpr és egyéb megfelelés területén

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)