- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esküszöm, hogy már nem is tudom , hogy a habosító jó e, vagy a sima adagoló e.....
-
mephi666
nagyúr
válasz
Meggyi001 #43 üzenetére
silvercrest... én is jelentem, hogy jó
2799huf
ui: pont írni akartam, hogy nem ez a típus... nem habosít, csak adagol és kb 300ml fér bele... 4db AAA elemet adnak hozzá... ami furcsa, hogy alján van az elemtartó alatt a kikapcsolója (ha van benne szappan, hogy kapcsolod ki?
) ...ja és félig átlátszó a tartály, könnyű ellenőrizni a szintet, valamint világít is
-
Mától mintha lenne valami szappanadagoló a Lidliben...
-
greggae
tag
válasz
dkovizoli #41 üzenetére
A tartályra nincs ötletem. Zárlatot okozó szivárgásnak nyoma lenne.
Jó NiMH akkukkal nem kellene, hogy rövidebb ideig bírja. Esetleg valami durva elektromágnes téren viszed át töltés közben.Legjobb ár/érték aránya mostanában az IKEA LSD akkujának van. Érdemes hozzá megfelelő „intelligens” töltőt használni. Ha nagyon intenzíven van használva, akkor lehet érdemes valamivel nagyobb kapacitású nem LSD akkukat használni. Az alkáli elemek inkább igen alacsony fogyasztás esetén nyernének. A mikrovezérlős szenzor önmagában az, de a motor már nem.
-
greggae
tag
válasz
dkovizoli #39 üzenetére
Érdekes. Nekem is folyadéktöltés után jelentkezett a hiba, de ilyenkor szoktam az akkukat is tölteni, mert nagyon bölcsen a készülék aljára tették a beszorulós elemtartó csavaros fedelét, a dugóban meg nem bízom. És újratöltés idejére ki volt kapcsolva? Azaz köze lehet a probléma jelentkezésének a ki-bekapcsoláshoz? Egyelőre nincs ötletem, hogy mi okozza a hibát. Készítek magamnak feljegyzéseket a mérési eredményeimről, így lesz összehasonlítási alapom, ha később újra jelentkezne a probléma.
-
dkovizoli
addikt
Nem piszkáltam az akkukat előtte. Nálam mindig a szappan újratöltése után jelentkezett a probléma. Mivel nagyjából kiürüléskor töltöttem újra mindig. Fogalmam sincs mi köze lehetett hozzá. Eleinte egy ki és bekapcsolás megoldotta, majd később már nem. Akku vagy elemcsere után nem volt vele gondom. Amíg jól működött.
-
greggae
tag
válasz
Meggyi001 #35 üzenetére
No, működik, pedig nem javítottam, csak hetekre ki volt szárítva (nem hiszem, hogy számít, mert a fej előtte is csontszáraz volt), és áramtalanítva volt. Most van egy olyan tippem, hogy az elemkivétel okozhat ilyen zavart a mikrovezérlőben. Akiknek elromlott a vezérlése (dkovizoli, Prego), közvetlenül előtte kivették/cserélték az elemeket/akkukat?
A mikrovezérlő - bár nincs feliratozva - a jelek szerint az EM78P153 családba tartozik. Ennek a felprogramozása és cseréje sokszoros gazdasági totálkár, úgyhogy vigyázzatok rá! Aki leszerelte a tetőt, az két trükkel próbálkozhat:
1. reset: betöltött elemekkel a 7. lábat egy pillanatra a GND-hez köti;
2. kivett elemekkel(!) a 4. (VDD) és 11. (VSS) lábakat összeköti (óvatosabbak egy ellenállással), hogy közöttük 0-ra csökkenjen a feszültség.Akinek ezek nem válnak be, azoktól szívesen átveszem a kiselejtezett készüléküket.
-
Prego
senior tag
Hát nem tudom, lehet el van téve valahol. Van egy mappám amibe a garis nyugtákat gyűjtöm, meg van amit a készülék dobozában tartok. Mivel két lakás felújításon vagyok túl, volt hogy egyszerre több dolgot is vettem. Nem tudom hol van a blokk, de így már tuti nem garanciális.
Még nem dobtam ki, de már nézem hol lehetne kapni, mert amúgy a másik tetszik. -
greggae
tag
Mégis kidobtad?
Te sem tetted el a nyugtát? Csak egy telefonba kerül, és hoznának másikat a rossz helyett. Ezt elvből meg kell tenni, hogy ne szokjanak hozzá, hogy megéri selejtet, silány árut forgalmazni.
Nem szépen hajlították a csövet, de a létrejött habot nem olyan könnyű ám lebontani egy rossz csővel. Ha meg blokkolna a törés, akkor folyadék sem jönne. A habosítód nem néz ki jól: a két fehér dugó között túl nagy a rés. Ott látszik a gyűrött háló éle, vagy kifelejtették a hálót?
-
greggae
tag
A habosító háló is a fejrészben van, ahol a csövön a bumszlit látod. Ha Buda közelében dobod ki, akkor írd meg, hova menjek érte.
Egyébként nekem a régi és az új is úgy működ(ött)ik, hogy amikor már csak kb. félig van a tartály, akkor elkezd buborékos lenni a hab. Lehet ilyenkor hígítani, de akkor nem lesz elég a felületaktív anyag egy adagban, úgyhogy félig üresedésnél mindig újra kell töltenem.
-
Prego
senior tag
Én év elején kettőt vettem, az egyik tökéletes habot csinál, a másik csak kinyom egy kis vizes lötyit. Sikerült már valakinek szétszerelnie? A tetején van négy csavar a gumidugók alatt, de szerintem lesz másik kettő a kapcsolópanel alatt is.
-
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
Pont ugyanígy jártunk mi is ezzel a habosítóval. Amit sajnálok, mert amíg működött, valóban jó volt. Igaz, hogy csak pár hónap. Ha innen nézem, rohadtul nem jó és nagyon nem éri meg az árát. A legnagyobb bajom, hogy párom szerintem kidobta a csomagolást a számlával együtt.Így sajnos szervizeltetni sem tudom. Viszont ha rengetegnek ugyanez a hibája, az már érdekes. Valamikor tavaly év vége fele vehettük mi is az egyik Lidl-ben.
-
Oké.
-
greggae
tag
Mivel a hibajelentésnél kérik az adatokat, és a nyugtáról kezdenek eltűnni, ide archiválom, hogy január 9-én vettem 4499 Ft-ért. Nem írom meg, hol, nehogy visszaéljen vele valaki.
Meghozta a DHL az új kütyüt. Nagyon rendes volt a kézbesítő, a távollétem miatt telefonos egyeztetés után átadta a szomszédnak. A hibás darabot megtarthattam, illetve arra kértek, hogy felelősen helyezzem el a hulladéklerakóban.De inkább gyűjtöm, mert van régebbről egy aliexpresszes adagoló is, és majd készítek hozzájuk új vezérlőt, ha nagyon ráérek. Sajnos csak mikrovezérlővel tudnám energiatakarékosra megépíteni a szenzort, vagy nyomógombossá kellene alakítani, ha találok megfelelő vízálló kapcsolót. Amúgy a vezérlőpanel teljesen száraz és tiszta, és még le is van lakkozva, így fogalmam sincs, mi és miért romlik el bennük ilyen hamar. A mikrovezérlő egy 14 lábú chip, felirat nem látszik, de pl. PIC16(L)F1823-hoz hasonlít. Talán majd többet tudok, ha lesz oszcilloszkópom.
-
Mondjuk ha a W5-ös kendőt tényleg popsitörlőnek használod, akkor nagy izgalommal várom a tesztet.
-
Még egy úristen lol
-
Ez aztán a bomba téma!
Én erre azt léptem, hogy a maradék száraz és darabos szappanjaimat lereszeltem, és beletettem egy filléres asztali üveg fűszer szóróba.
Örök élet! -
greggae
tag
Lidlnél vett kütyüknél nyugta megőriz vagy fotóz és iktat, mert jó lesz az 3 éven belül még, amikor hívod a üsz-t/szervizt. Ez pl. néhány hónap után azt adja elő, hogy bekapcsolás után azonnal kb. egy másodpercig még működik, utána már csak akkor és addig, ha és amíg ismét nyomogatom a bekapcsoló gombot. (AAA akkuk teljesen feltöltve.) De meglepődni nem kell, hasonlóan bedöglött már pl. aprító, porszívó, motoros fogkefe, és rendesen cserélik: GLS visz-hoz.
-
Jarod1
veterán
van még ez a Lidlben?
-
Én is gondolkoztam rajta amikor volt, de nem tudtam, hogy tényleg kell-e ez nekem, vagy random lom lesz belőle 6 hónap múlva?
-
-
julius75
aktív tag
Az, hogy mi számít tartósnak, nyilván szubjektív, de három hónap nekem nem az.
De értem a felvetésed is, hogy meddig várj mire beszámolsz róla.....
Ha a 3 hónap alatt nem cseréltél elemet, az szerintem jó.....
Az ár is jó, a telefonos dologgal meg csak cukkoltalak......Köszi a választ, szép napot!
-
Helló, jogosak a kérdések/felvetések.
"3 hónap után nem korai ezt még kijelenteni?"
De. Lehet , hogy egy kicsit még korai kijelenteni. (De most akkor várjak 2 évet vagy mi ennek a protokollja vajon?)
"Az elem is sokáig bírja benne" ----- sokáig, DE MEDDIG?"
Hát az én olvasatomban a három hónap elemhasználat soknak tűnik egy ilyen szerkezetnél, azt gondoltam, hogy előbb le fog merülni. De ez ugye megint csak szubjektív. Mindenesetre örülök, hogy eddig bírta. Anyós új Logitech egere például, ami 4000 ft volt, abban a 2 db AAA elem max 1 hónap. Na ott csalódtam. Itt meg lámpa villan, szivattyú kapcsol be, stb, Sztem ez többet eszik.
Ár: most konkrétan nem engedélyért könyörögtem a Lidl közepén térdelve. Egyszerűen meg kellett beszélnem az asszonnyal, hogy veszek egy (kettő) ilyet. Nálunk így működik, hogy felhívjuk egymást ilyenkor. Ezért nem is emlékszem az árra pontosan, esetleg ma ki tudom deríteni. Talán 3-4 ezer lehetett /db.(a blokk ugye meg kel hogy legyen)
Kielégítő volt e a válaszom?
-
julius75
aktív tag
"termék ismét bizonyított" ----- 3 hónap után nem korai ezt még kijelenteni?
"Az elem is sokáig bírja benne" ----- sokáig, DE MEDDIG?
"Nektek van hasonló adagolótok?" ----- ha esetleg árat is írtál volna, akkor előre megbeszélné a család, befektessünk vagy sem ilyen eszközbe, ne a boltból kelljen rá telefonon engedélyt kérni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok. Most egy szappanhab adagolót szeretnék nektek bemutatni, ami nem ugyanaz mint egy szappanadagoló. Ez a...
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest