Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Pedig tényleg semmi nem változott. Nehogymár a kötelező hardverspec növekedést változásnak vegyük, az max. annyi, hogy a lemaradást kicsit csökkentik vele. A koncepció ugyanaz, az ár ugyanaz, a terjesztés módja ugyanaz. Az RT továbbra is az, ami. A csempék persze sokkal rugalmasabbak, hurrá.
A legpozitívabb dolog, hogy a Modern UI platform több alkalmazást tudhat maga mögött, mint mikor a Surfacek indultak, és emiatt az RT-n gyakorlatilag semmi nem volt a gyári szoftvereken kívül. Mert szerintem az, hogy nem vitték a Surface RT-t, annak ez volt az egyik fő oka. Ebben kétségtelenül előrelépés történt, de ez önmagában kevés.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
A Pro egyszerűen drága, kábé az Ultrabookok alsó árszegmensével van pariban, és ahogy elnézem, ez a fajta hibrid természet nem túl bejövős. Legalábbis egyelőre.
Őszintén szólva engem sem vonz az érintőkijelző, haszna nincs sok, viszont mindenhol tolakszik (persze ez a Windows 8 sajátsága). Ennyi pénzért én is ultrabookot vennék, OS X-szel vagy Win7-tel.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
Hát az még mindig kérdéses, hogy ez a széria mitől lehetne sikeres, ha az előzőek nem voltak azok. Ha jól látom, akkor változni nem változott semmi a kötelező specbumpon kívül. Korlátozott értékesítés, zavaros termékpozicionálás, széteső koncepció.
x gon' give it to ya
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest