Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
-
gabro0
őstag
válasz tomboy0013 #6853 üzenetére
Be tudod azonosítani mi oldotta meg? Az Android 14 vagy valami Messenger frissítés?
-
K82
őstag
Egyedül a Messenger ahol van h meg sem jelenik az értesítés, még ha megnyitom se. Asszonynál pengén működik függetlenül attól h stabil 13 vagy beta 14, nálam ugyanúgy ratyi hiába nincs korlátozva semmiben az app.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
fredike2020
csendes tag
válasz dominating #6843 üzenetére
Köszönöm, ezt kipróbálom én is. Van, hogy próbálnak hívni de foglaltat jelez, vagy ki sem csöng, mintha ki lenne kapcsolva a telefon. P7P Vodafone, VoLTE aktív és működik is.
Amúgy van valamilyen tudományos magyarázata annak, hogy a 2G kikapcsolása javíthat a hívásokon? Vagy csak annyi, hogy nem használja feleslegesen ezt a sávot? -
bbendre
őstag
válasz fredike2020 #6858 üzenetére
A Pixelek nem tudnak rendesen leváltani 4G-ről 3G majd 2G-re rendesen. Ha kikapcsolod a 2G-t akkor meg sem fogja próbálni
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
dominating
tag
válasz fredike2020 #6858 üzenetére
nem tudom, hogy van e tudományos magyarázat, nekem ez segített miután aktiváltattam a voltet (volt 1,2 hívásom mikor szétkapcsolt) aztán yt-n ajánlották, hogy ezt is érdemes kikacsolni. aztán már sohasem volt ezzel gondom. ha véletlen kell segélyhívás akkor majd visszakapcsolom addig marad off.
5800x3d + 6900xt
-
fredike2020
csendes tag
válasz dominating #6863 üzenetére
Azóta nekem is tökéletes a hívásfogadás (kipp kopp), köszönöm a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
Topikgazda
Hívásértesítő eddig nem volt bekapcsolva, de ma kerestek 2x amikor nem kapcsolható volt a számom. Telekom, VoLTE természetesen aktív. Ilyen még nem volt.
Samsung Galaxy S23+
-
Robert73
tag
Sziasztok,
Év eleje óta nagy megelégedettséggel használom P7-es telefonom, de pár hete belefutottam egy problémába amit nem tudok orvosolni.
Autóm infó rendszerén (Ford Kuga) nem tudok Bluetooth-on keresztül hívást indítani. Bluetooth kapcsolat rendben, a telón indított hívás kihangosításával és média lejátszással nincs gond, Android auto pöpec.
A hívás elindul, kikerül a telefonra, de ott feljön a "Sim kártya választó" ablak. Az a furcsa, hogy az ablak inaktív és a "pipa" hiányzik, pedig a kapcsolat beállításoknál minden be van állítva. Eddig ezzel nem volt gondom, a preferált kártyán indította a hívást.
Ötlet? A "sim kártya kezelés" és "telefon" alkalmazásban a gyorsítótár és a tárhely már törlésre került. -
bbendre
őstag
válasz dominating #6863 üzenetére
Google Pixel-el amúgy sem mennek rendesen a segélyhívások sajnos. Nagyon sok rá a panasz. pl: [link]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
Robert73
tag
válasz Hieronymus #6869 üzenetére
Nemtom, reggel kipróbálom.
De ez így, a kezdetek óta működött. -
Robert73
tag
válasz Hieronymus #6869 üzenetére
Így OK. De nem így kellene működnie...
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Vízállósági kérdés, ki mennyire használta a telefont édesvízben? Csak sima fürdőzésre gondolok még csak nem is mély vízben.
Természetesen a videókat megnéztem róla
(most velem kellene legyen a telefon, hogy halljam, ha csörög, amúgy nem vinném be a vízbe..)[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
bbendre
őstag
Én nem vinném be a vízbe. A legrosszab esetben beázik és nem kapod meg a hívást amit vársz. Még ha lenne rá garancia és csak nyaralnál de nincs rá garancia ráadásul nem lennék telefon nélkül pár napot sem
-
dominating
tag
adaptív töltésről lenne pár kérdésem. este felteszem a töltőre a telót kb 35%on, ébresztő 6:00ra van beállítva, írta, hogy teljes töltöttségig 1 óra 5 perc van, magyarúl nem kapcsolta be az adaptív töltést. Hogy tudom azt elérni manuálisan, hogy ha 20%on teszem fel töltőre a telefont mondjuk este 20:30kor 6:00 ébresztővel akkor is kapcsolja be az adaptív töltést? hiába kapcsolom ki/be menüben, nem történik semmi.
5800x3d + 6900xt
-
bbendre
őstag
válasz dominating #6875 üzenetére
Az Adaptív töltés funkció a töltési szokásokból tanul. Ha az várható, hogy hosszabb ideig tölti majd az eszközt, akkor a fent említett körülményektől függetlenül is bekapcsolhat.
Tipp: A funkciónak körülbelül 14 napra van szüksége ahhoz, hogy megtanulja az Ön töltési szokásait. Ha a töltési szokások változóak (például utazáskor), előfordulhat, hogy nem kapcsol be az Adaptív töltés funkció.
-
tomboy0013
veterán
válasz dominating #6875 üzenetére
Nekem se mindig kapcsol be elsőre. Miután rádugtam töltőre, ha nem kapcsol be akkor az ébresztőt ki-be kapcsolom és akkor aktiválódik. Próbáld ki így, nekem eddig mindig működött. Csak várni kell pár másodpercet ébresztő ki-be kapcs után.
-
amargo
addikt
válasz bbendre #6873 üzenetére
És tomboy0013 köszönöm az infókat, az órával az a gond, hogy mekkora a hatótávja. Van egy sima xiaomi-m, ami kb 10m-re lát el.. és gyanítom a vízben sem olyan acélos a BT (2.4Ghz) viszont az alacsonyabb jelek jobban átjutnak, de tudom van sim-es óra, de annyit nem ér az egész, akkor már egy vízálló tasak/tok
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
dominating
tag
-
tomboy0013
veterán
válasz dominating #6879 üzenetére
Majd jelezd sikerült-e.
-
Gstyler
senior tag
Ezek a hálózati problémák (amelyek főként a vodát érintik) a Pixel 8-nál is ugyanígy fenn fognak állni?
-
amargo
addikt
válasz fredike2020 #6881 üzenetére
Tegnap beugrottam a helyi boltba és volt egy spigen tok. Teljesen jó, bár kicsit nagy a telefonhoz az tény
-
jUUh
Topikgazda
válasz Gstyler #6882 üzenetére
A kiszivárgott információk szerint ugyanaz a modem lesz benne, mint a 7-be, csak kicsit módosított verziója. A processzor 5-ről 3nm-es technológiára vált, ettől biztos, hogy hatékonyabb lesz.
Ezek alapján szerintem lehetetlen megmondani,hogy itt kicsiny hazánkban a Vodafone hálózatán mi lesz.
Samsung Galaxy S23+
-
laskr99
addikt
Én most elgondolkodtam, hogy P7P vagy P8P legyen. Elvileg szeptember 10-ig van gariban a telefon, gondolom ha túlcsúszunk az alza visszaadja az árát.
Akkora remélem megint visszamegy 310-re a fekete ára, mert 50 ezret nyernék rajta
-
gabro0
őstag
válasz TaylorPro #6887 üzenetére
Ez szerintem vágyálom, teljesítményben biztos többet fog tudni, tehát pont annyival lesz nagyobb a hőkeret, mint amennyivel kevesebbet fűt azonos teljesítményen
Köszi a Messengeres válaszokat, akkor úgy tűnik Messenger oldali a hiba, de account függő is... Legjobb kombináció.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
P4a és P6a-t nagyon szerettem, most a P7a-m akkuban nem túl erős (sőt, gariztatva lesz ha válaszolnak végre), de teljersítmény/melegedésben nem olyan mint elődei.
Pár napja délután fotózgattam (ok, 36-37°volt), amire írta hogy nem érhető el minden funkció fotózáskor (csúszkákkal akartam állítgatni) mert melege van.
Értem én hogy kell (??????) a nagyobb teljesítmény, de basszus, ez ez mobil eszköz, ne menjen már a izémárk pontszám a használhatóság rovására. Minden szarral ezt csinálják, legyen óra, telefon, stb, a nyüves pontszámokat, megahertzeket vadásszák ész nélkül inkább, mint hogy megbízhatóan dübörögjenek az eszközök.Így hogy ez a váltás nem jött be, kérdés merre tovább/vissza... P8a még rohadt soká lesz, és félek ott sem biztos, hogy megmaradnak az optimumnál.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
bbendre
őstag
Én Pixel fanatic vagyok. Lesz Pixel 8Pro/ultrám is. Most Bécsben lenne 5G de ha megyünk látogatóba egy nem támogatott országba már nincs kedvem szívni a hálózattal.
A Pixel jó lesz fotózni meg Androidozni de idő kell mire visszajön a bizalomiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
K82
őstag
válasz Gstyler #6895 üzenetére
Azt azért hozzáteszem h nagyon sok embernek meg nincs gondja Vodafone hálózaton. Két P7 van itthon plusz amikor még nem ment a VoLTE rootoltam párat h tudjanak telefonálni - ők sem panaszkodnak március óta amikor visszaállítottam a gyári rendszert.
-
steewcv65
őstag
Nekem se volt gondom a teloval, amig nem valtott a digi a vodara....Azota kb hasznalhatatlan
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #6897 üzenetére
Ha rootolni nem is akarsz, a Pixel IMS/Shizuku kombó lehet megoldaná a problémádat.
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #6899 üzenetére
Sok embernek megoldás sok országban ahol nincs VoLTE vagy csak a szolgáltatók egy részénél elérhető és nem akarnak rootolni. Vesztenivalód nincs, egy próbát megér. Feltéve ha az előfizetéseden aktív a VoLTE mert ha nem akkor veszett fejsze nyele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest