Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
En az MBT dologhoz fuznek megjegyzest. Nekem nem ilyen van hanem a Skechers Shape-UP cipoje ami igazabol ugyanaz lehet mint az MBT.
Sajnos en nagyon sokat dolgoztam olyan kornyezetben ahol hideg volt es nehez dolgokat kellett emelgetni. A hatam ugymond tonkrement es egy hatzsakos seta utan mindig megfajdult. En ezert vettem meg hatha segit. Azota a hatfajasom csak ritkan jon elo es gyaloglas kozben szinte soha, meg hatzsakkal sem.
Egyebkent ez azert van mivel szinte nem tudsz benne ugy menni hogy begornyedsz (gondolom ezert fajt a hatam), hanem egyenesen probal tartani.
Viszont azt a mellekhatasat eszrevettem hogy valszeg a talpat atalakitja, ugyanis masik cipoben nagyon furcsa menni utana es nem kenyelmes.
Mindenesetre nekem nagyon jo volt mert a hatfajason rohadt idegesito volt es tenyleg el tudja rontani az ember kedvet amikor valahol varosnezesen van.Egyebkent ami erdekes volt hogy ha ugy gyalogoltam meg a cipo megvetele elott, hogy mezitlab akkor nem fajt a hatam.
Egyebkent itt irtak hogy futas kozben sem a sarkat rakja le az ember eloszor. Ez igaz de gyaloglas kozben (mezitlab) viszont igen, es ez a cipo arra valo.Maganvelemenyem az hogy a sima cipo lehet azert rossz mert ha vastag puhatalput veszel akkor az altalaban elore fele leejt ami azt idezheti elo hogy eloregornyedsz, ami nem jo. A vekony talpu cipok meg altalaban kenyelmetlenek.
Egyebkent kb 9 honapja van meg meg birja szerencsere.Annyi meg hogy a felesegem is vett. Neki faj benne a laba es nem is igazan hordja. Londonban voltunk kb 15km-t gyalogoltunk. En a cipo nelkul meghaltam volna a hatfajas miatt. A felesgem is ebben volt neki "tonkretette" a labat, bedagadt az ujja, korme alatt belilult, alig tudott menni. Szoval nem biztos hogy mindenkinek jo..
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest