Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-hole
csendes tag
5 darabból minimális darabszámot kellett visszaküldeni???? Már maga az 5 darab minimális darabszám, statisztikailag így meg aztán pont értékelhető. Reprezentatív minta, mint olyan nem ismerős? Költői kérdés. Lehet, hogy én élek valami fura magánzárkában, hogy nem tudom értelmezni.
-
válasz
NorbertoEco #5 üzenetére
Szia!
"hatszor ad egy enyhe búgó hangot és több életjelet nem ad magáról" ---> Lemezkezelőben nézted? Vagy HDS-el? A búgó hang még nem lehet probléma...
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Cégünk pár hónapja vásárolt egy ilyen HDD-t és csak most jutottam el addig, hogy kipróbáljam.
A jelenség az, hogy mikor rádugom a gépemre hatszor ad egy enyhe búgó hangot és több életjelet nem ad magáról. Mi lehet a gond? Próbáltam USB külső táppról indítani, de ott is ugyan ez a jelenség. Én csinálok valamit rosszul vagy pont egy hibás eszközbe futottunk bele?
Előre köszönöm a segítségeteket. -
-
Picco
addikt
válasz
MaxxDamage #2 üzenetére
ezt a sugo gepbol olvastad ki? mert ahhoz koze sincs amirol en beszeltem
-
Nekem ezt a (tesztben szereplő példányt) FámaFutár szállította (reggel 7:30 -kor hívtak mobilon, hogy 2 perc és itt vannak) és a csomag sértetlen állapotban lett átvéve. KonzolokSzervize korrektül csomagolta be (3x bubis borítékba, légmentesen lezárva kb. - sérülés kizárt)
MD
L -
Picco
addikt
kb 5k darabbol amit elhasznaltunk fel ev alatt abszolut minimalis darabszamot kellett csak visszakuldenunk. jol birjak a DPDvel torteno szallitast is, nalam ez az igazi strapa teszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest