Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Nem éri meg! Ha rossz szektort talál, nem tud rá shinglelni, lefagy a firmware, és elérhetetlenné válik a meghajtó teljes tartalma. Hiába indítgatod újra, kb 2 másodpercig fogod tudni elérni a tartalmát, aztán megint jön a végtelenciklus. Kerüljétek el messze ezt a hulladékot.
-
-
Nekem egyik már rég megtelt. (Filmek)
A másikon még van 5TB hely, de az is már egyszer tele volt. UHD filmek voltak csak rajt és inkább beszereztem az FHD változatot mindből, amik rajta voltak.
Ha megtelik ez is, akkor a V3 szériát (256MB Cache) fogom választani és lehet 10TB verziót.MD
L -
Meglehet. Én nem is abba vettem. Önmagában (Dokkolóba) megfelelően üzemel. 2 együtt is. Volt korábban 2 egyforma Toshiba 3TB HDD-m (legolcsóbb fajta) amit egyszerre használva mind2 RAW lett (2x is) és adtam el de azonnal és lett ez a P300. Sebességben és megbízhatóságban is jobb! Ugyanez igaz az Archive V2 HDD-re is (eddigi tapasztalat alapján)
MD
L -
csibuka85
őstag
Sajnos 5 napja ment tönkre ez a winchester. 2018.02.16. Vásárlás.
71 napot bírt ki 153 indítás/leállítással és egyik napról a másikra 3780 bad sector lett. Amúgy 5 év gari van a winchesterre. -
Kövi
csendes tag
Úgy olvastam, hogy ezeket a lemezeket nem szabad RAID-be tenni, legalább is a Seagete nem ajánlja. :-(
-
-
-
Köszönöm a teszteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Synology NAS
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Proxmox VE
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest