Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomolino169
csendes tag
Tévedsz!
terheltem, nonstop használom, bírja, nem forrósodik...
amúgy meg tanultam Hőtant... pontosan (Hőtan, áramlástan - főiskolai tantárgy)
kötekedni meg menj az iwiw üzifalra..."marhasag az egesz.Nem veletlen az hogy mindenki aki ert hozza kicsit is...."
baromság... vannak egy csomóan - mint te - akik semmi tapasztalat nélkül, semmi hozzáértéssel... csak hajhásszák a hozzászólásokat, és próbálnak okosnak tűnni, de még azt sem tudják mi a hőkapacitás, hőáramlás, hőáteresztési tényező...alap fizika az egész... bár az okos hozzászólók közt van jópár aki még csak a 7.-es fizikát próbálja bemagolni... és hogy okosabbnak tűnjön, leoltja mások munkáját, és magasztalja a bolti 10.000forintos préselt vaslemezkupac hűtőket... mert az a sztájl.
btw :
"hoelvezetes es a holeado felulet novekedeset szorgalmazza"
a hőelvezetést növelni? okostojás.... erre no comment...tanulj kicsit mielött más topic-okon is igy beégeted magad :
http://www.airsolar.ingyenweb.hu/keret.cgi?/hosugarzas.htmlMásoknak :
készül bele a vízhűtés... hideg-meleg áramlás fogja keringetni. + 1-1 csatlakozóval abővítés végett. (vinyókhoz pl.) -
sagit
veterán
Baszod olvastad a cikket? AthlonII-nél szépen le van írva hogy melegedett, de lelőttük a prime-ot mert nincs le terhelve ennyire soha plusza hűtő sincs kész (ez is be van írva a cikkbe). Hogy ha nincs leterhelve minek ilyen proci? Rém egyszerü, hogy a win7 gördülékenyen fusson, és ne pöszmötöljön sokat és pont. Az is le van írva hogy amikor megy a torrent meg a net beáll egy hőfokra, nyílván gém alatt melegedne tovább (de ahogy ez is le van írva) nem arra van hsználva ez a gép.
A napi bölcsességet/idézetet meg köszi
-
sagit
veterán
Nem tilos de ha elolvastad a cikket mertem feltételezni hogy meg is értetted, különösen értem ezt a konklúzió utolsó pár sorára! Aki értetlen azzal nem lehet mit kezdeni... De hogy még fel is háborodsz és leb@szol olyat aki megértette az szerintem elég nagy parasztság
főleg úgy hogy ezek szerint még a hsz-eket is lusta voltál elolvasni
és így csak az idődet pazaroltad! (és azt teszem most én is van egy olyan érzésem,mert a válaszodból ez fog látszani)
Igazából a cikkhez sem tudtál érdemben hozzászólni, mert tuti nem fog leolvadni
és napi szinten működik szóval nem értem a "jó-tanácsaidat"
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epson nyomtatók
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest