- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Viktor77 #1553 üzenetére
Erre találták ki a fan stoppos kártyákat, kissebb stressz éri a gpu-t.
Az RX480-asoknál pl. azért vadászták a samsung memóriás kártyákat mert a memória időzítésén lehetett szűkíteni a jobb teljesítmény érdekében és amelyik engedte ott az órajelet is emelték. Nem hiszem hogy ez jó hatással van az élettartamra.
A saját kártyámmal 3 napot bányásztam, az eth bányászata közben viszonylag hűvös volt 65-67fok között ingázott a nitro+ oc, viszont a ravencoinnál olyan hőt termelt hogy félórát sem járattam. Valamennyire mindenkinek igaza van, viszont senki sem tartott gyertyát az eladó rigjei mellett hogy lássa milyen körülmények között mentek a kártyák volt e megfelelő szellőzés. Lehet ti bevállaljátok én nem, lehet 100-ból 1-2-3 kártya hibásodik meg, de én kerülöm inkább ezeket, mindenkinek megvan a saját meggyőződése, tapasztalata, nekem is, de nem fogom ráerőltetni a másikra, és nem török pálcát felette mert másképp gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Renault, Dacia topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest