- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Én ugyan csak néhány éve fizetem előfizetéssel a telefonálásokat, de nem azért drágább manapság szolgáltatónál a telefon, mert régen nem volt lebeszélhető a fix havidíj, és valahol be kell hozni azt? A Vodafonenál is alapból drágábbak a telefonok, mint az olcsóbb előfizetésekben kapható készülékek, bár tavaly karácsonykor ugyanolyan előfizetéssel, féláron is meglehetett kapni az adott (nem legújabb - Galaxy S3 Mini) modellt.
-
marositech
senior tag
válasz
callmeakos #5 üzenetére
Ebben igazad van, valóban megfordult a tedencia, bár annyira kirívóan kartellezést látok a szolgáltatóknál, mintsem versenyt.
Bár, azt is sejtem, hogy nekik hiba volt az Ikon csomagok bevezetése és próbálják valahogy aljas módon rábírni a szolgákat, hogy csomagot váltsanak.
Csak aza kérdés meddig csinálhatják... -
callmeakos
veterán
Mostanában már tendencia hogy a szolgáltatóknál egy összegben sokkal drágább maga a telefon, mint függetlenül. Fura egy rendszer mert régen pont fordítva volt ez. Furcsa egy világ. Egyébként én pont most mentem el tőlük át a kékekhez, de egyik sumákolóbb mint a másik. De még mindig tartom hogy idehaza a Té még mindig a legkorrektebb, mint szolgáltató.
-
Szatyor95
senior tag
Szolgáltatótól telefont soha. Csak ráfizetés, és még problémásabb is.
-
djculture
félisten
Telefont már évek óta ráfizetés szolgáltatótol venni...
-
pulyka jocó
senior tag
Vegyél kártyafüggettlen Iphone-t, i5s-t már olyan 160 körül kapsz (isamurai.hu pl) énse nagyon szeretem a t-mobilet, (csak azért náluk vagyok mert családtagok is) és egy ominózus telefont 30 ezer helyett 40 ert adtak. Szüleim vették, nem tudták hogy csak 30 volt kártyafüggetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egyik napon a kedves szolgáltató felhívott, hogy bezony lejár a hűségidőm, vehetek új telefont!Sorolná a többi márkát...
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest