Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk abszolút érthető a dolog mert megfogni se lehet normálisan se az üveg se a fém házas telót mert csúsznak rendesen.
Józan ember nem vesz telefont üveg hátlappal (Nexus 4 ex tulaj
) mert undorító lesz,törik és csúszik. PC tényleg az egyik legjobb alternatíva, de én évek óta fémházas telefont használok és egyszer sem az anyaga miatt puffant. Szerintem az rakja tokba,aki félti,mert számára túl értékes. Ezért nem kell egy havi fizetésért telefont venni. Egyébként is $15 egy DIY dispaly csere a legrosszabb! esetben
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Minecraft
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- BestBuy topik
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mert undorító lesz,törik és csúszik. PC tényleg az egyik legjobb alternatíva, de én évek óta fémházas telefont használok és egyszer sem az anyaga miatt puffant. Szerintem az rakja tokba,aki félti,mert számára túl értékes. Ezért nem kell egy havi fizetésért telefont venni. Egyébként is $15 egy DIY dispaly csere a legrosszabb! esetben