- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
this is life #44 üzenetére
Köszönöm, ezt észbe vésem!
-
janeszgol
félisten
válasz
this is life #41 üzenetére
Köszönöm. Ugyan van még Lumia készülékem, de most nem használom őket. W10-es kettő van vagy három. Engem csak az fogott meg, hogy W10-en a HR bugos. És valószínűleg az is marad (535 és 635). És amit írtál helyette, az nekem is bonyolult így olvasatra. És ha elfelejtem fél-egy év múlva és használom a telefont, majd HR-ezem? Szívás. Ezt ki kellene minden W10-es telefonon javítania az MS-nek.
Érdekes a WP 8.1-el semmi baj nincs.
-
janeszgol
félisten
válasz
this is life #38 üzenetére
Ez király. És ezt tudja Átlag Pista? Mert amit leírtál wdrt címen, hát az ellenségemnek se kívánom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest