Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
Nekem nagy kezem van, így átérem a fektetett QWERTY-t két hüvelykkel. A fórum hozzászólásaim többségét tabletről írom az utóbbi ~14 hónapban, pl. ezt is. Max. az automata hibajavító hülyeségei miatt veszed észre.
Hidd el, előbb kész vagyok 4-5 levél megválaszolásával, mint laptopon az elolvasásukkal... -
MongolZ
addikt
Megvadulnék, ha tableten kellen bepötyögnöm egy levelet...
lujó55: Hát, ilyen cégnek sem tudnék dolgozni... nekünk is logolják, hogy mikor, mit csinálok, de egy az, hogy nagyon nem is érdekel (mivel törvénytelen), másrészről nincs semmi következménye... Azért az már kicsit gáz, hogy egy cég azzal csesztet, hogy a szabadidődben a céges gépen megnéztél 5 másik honlapot... -
lujó55
addikt
k.rvára nehéz megmagyarázni valakinek, aki nem is akarja megérteni. Én a céges laptopot mindig magammal cipelem, mert otthon is dolgozok. Viszont nem tudok a neten szabadon elérni akármit, mert regisztrálja, hogy mikor mit csináltam és merre jártam. Csak munkára lehet használni. Ezért kell egy második ketyere is. Ami nem mindegy mekkora.
-
erdoke
titán
Mert a 2 kilós üzleti laptop muszáj, a 60 dekás tabletet meg jó használni. Mire a laptopon elolvasom a leveleim, a tableten már rég megválaszoltam őket... Viszont intranetet, CRM-et és Sharepointot nem érem el tabletről, és ha egy komolyabb Excel táblát kell szerkeszteni, arra se igazán jó. Minden más esetben örülök, hogy nem kell a laptophoz nyúlni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
GamerPad?
-
"a NAS-on tárolt adatok elérhetők lesznek, illetve magát a NAS-t menedzselni is lehet."
...
szal. lesz rajta egy böngésző, aminél könyvjelzőzve van a nas címe? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem ismerem a terméket, vki mondja már el, h egy NAS-on elérni az adatokat miért ekkora újdonság? -
pakriksz
őstag
igazából mindegy, csak retardáltak tudnak a vastagságon (vékonyságon) lovagolni. Normális embernek kb 3 cm vastagság alatt mindegy, csak afölött kezd kényelmetlen lenni a fogása. Ezek a néhány milliméter vékonykodó témák olyanok mint a suzukikon a street racing matricák ;D
-
kolosanyi
veterán
Istenem, egyik-másik gyártó olyan ronda formatervekkel tud előállni, hogy az valami botrány. Milyen grafikus, dizájner, akármi tervez ilyet? Komolyan mondom, az utcáról behívhatnák ennyiből a legelső szembejövő embert, kezébe nyomhatnának egy papírt, ceruzát, azt rajzoljon egy tabletet. Az is lenne ilyen...
Tessék ott van példának az Apple, Asus, Acer, csak, hogy a legízlésesebbeket említsem (meg persze a koreaiak is).
-
lujó55
addikt
Nem vastag egy picit?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szal. lesz rajta egy böngésző, aminél könyvjelzőzve van a nas címe?