Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
KcTotya
csendes tag
Jó kis HL2 Deathmatch

Én is azt nyomtam 2006-tól kb egy évvel ezelőttig, az itteni nevemben lévő Kc tag is a deathmatches klánomra utal. Kár, hogy elrontották az orange boxos engine updattel.Én egy mx518-ast használtam, amit szintén az alien computernél szereztem be annó. Aztán lett belőle g400, most g400/mx510 hibrid, az utóbbiból az alja, kábele és a tetején a fényes műanyag rész lett átrakva, plusz hyperglide természetesen

-
kemotox
addikt
Nyehe
Drága leszek
Én most egy pár egérben cserélgettem kapcsolót, nem mindegyiknél vártam meg, hogy totál rossz legyenek (duplaklikk, stb), volt amelyik csak simán nagyon szét volt kopva és nem kattintott vagy nagyon le kellet nyomni. Ami épp a tenyerem alatt van egér abban az összes gomb (kemény három darab
) cserélve lett. -
kemotox
addikt
-
csasaKKP
senior tag
Elég komoly cég ez az Omron, én eddig csak a vérnyomásmérőiről ismertem, bár reléken is láttam már a márkát. De úgy tűnik rendesen ott van az elektronikában és az iparban.
Kíváncsiságból szétkaptam a HP egerem, és meglepődve látom, hogy nem is téglalap alapú microswitch van benne, hanem kocka alapú. Feliratot az oldalain nem látok.
-
-
kemotox
addikt
Japán Omron kapcsolókat bele, a seggére meg jóféle teflon talpakat, és megint el fog menni 15 évig gond nélkül

-
Puma K
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Drága leszek
) cserélve lett.
Érdekes, ugyan az a cég, mégis kamuznak?
A japcsinak sötétszürke a gombja.