Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Nosztalgázzak? Meséljem el milyen volt, amikor a vasútállomásra vezető út (az még a Fürst S. u vége?) végén nem volt ott kétoldalon a tó? Csak a patak folyt keresztbe. Oda jártunk ki gyerekkoromban "a rétre". Meg az Öreg hegyre ("az öregibe") piknikelni? Hogy emlékszem a művház és az uszoda építése előtti időkre? Hogy az uszodát a barátom apósa tervezte?

-
Hasek
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Nos, a képnek egy részét kiemeltem, hogy jobban lehessen látni a feliratot

Az alsó képen odaírtam azt, amit én látok a képből - a "Kormány"-t azt kihagytam, de az egyértelmű.
Tehát az "Éljen" az már adott. Utána látható egy "A" és az, hogy "MUN", végezetül egy fél betű, ami ha minden igaz, akkor egy "K". A kép közepén van egy nagy fehér kör, ami talán egy vízcsepp a kamera lencséjén. Már csak azért gondolom ezt, mert kicsit mintha felnagyítaná a dolgokat, hiszen a "vízcsepp"-ben található ablak párkánya, magasabban van, mint a többié. Gondolom azért építkezni már '60-ban is tudtak az emberek.
Tehát a kört azt nem emeltem ki, mert sok benne a világos rész, és kiemelve még ennyi sem látszik belőle. Ha jól megnézzük, akkor a fényes részből mintha egy "Á"-nak az alsó két szára, és utána egy "S" kandikálna ki. Ez csak akkor látható - részemről - , ha a képet nem nagyítjuk a mostaninál tovább. Ha feltételezésem helyes, és ott tényleg azok a betűk vannak, akkor a korábban említett fél betűt, már nem nehéz K-nak azonosítani.
A "PARASZT" szót, feltéve ha van ilyen, azt a lombkoronában kell keresnünk, amin sajnos Én nem látok át.
Módosítom: Közben megnéztem a nagy képet is, és látom hogy az említett ablak, a háznak egy kiugró részén van, és ezért tűnik úgy, mintha magasabban lenne. Tehát az nem vízcsepp.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Lejárt a MOD-idő
Volt általános iskolámDany007: Te már csak úgy ismered: "Az Ipari" (Iskola utca).
Ez volt az Alumíniumipari és Vegyipari Szakközépiskola (Vorosilov utca)
Most volt a 30. értettségi találkozónk a hónap elején
-
Dany007
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Hát én erre nem is gondoltam : )
De tényleg.
Csak így elnézegettem az Ndruu által linkelt tornyokat, és az elején 1-2 igen szép darab is volt...
Gondolom az Ady Mozi felirat még világított is fénykorában, ugye?
hehe, ma már pusztulat az összes ilyen megmaradt reklám, de fénykorában biztos szép volt!
Hja, és igen cuki az a csajszika ott középtájon balra haladva! : ) Bár már lehet vagy 60 éve környékén, szal annyira már nem cuki... =/Na még valami, ahogy nézem eléggé fújt a szél! : o A hátsó fákon látni, hogy hajlanak jobbra... Bár ez mondjuk tök érdektelen...
-
eziskamu
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Tudam, hogy keleti, de valamelyik filmben is volt (asszem az Egy, kettő,három-ban)hogy valamelyik amcsi kocsi (asszem Nash) koppintása volt az egyik Moszkvics változat:
Nash, 1938
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

Sőt, kb. hetente látom