- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Nosztalgázzak? Meséljem el milyen volt, amikor a vasútállomásra vezető út (az még a Fürst S. u vége?) végén nem volt ott kétoldalon a tó? Csak a patak folyt keresztbe. Oda jártunk ki gyerekkoromban "a rétre". Meg az Öreg hegyre ("az öregibe") piknikelni? Hogy emlékszem a művház és az uszoda építése előtti időkre? Hogy az uszodát a barátom apósa tervezte?

-
Hasek
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Nos, a képnek egy részét kiemeltem, hogy jobban lehessen látni a feliratot

Az alsó képen odaírtam azt, amit én látok a képből - a "Kormány"-t azt kihagytam, de az egyértelmű.
Tehát az "Éljen" az már adott. Utána látható egy "A" és az, hogy "MUN", végezetül egy fél betű, ami ha minden igaz, akkor egy "K". A kép közepén van egy nagy fehér kör, ami talán egy vízcsepp a kamera lencséjén. Már csak azért gondolom ezt, mert kicsit mintha felnagyítaná a dolgokat, hiszen a "vízcsepp"-ben található ablak párkánya, magasabban van, mint a többié. Gondolom azért építkezni már '60-ban is tudtak az emberek.
Tehát a kört azt nem emeltem ki, mert sok benne a világos rész, és kiemelve még ennyi sem látszik belőle. Ha jól megnézzük, akkor a fényes részből mintha egy "Á"-nak az alsó két szára, és utána egy "S" kandikálna ki. Ez csak akkor látható - részemről - , ha a képet nem nagyítjuk a mostaninál tovább. Ha feltételezésem helyes, és ott tényleg azok a betűk vannak, akkor a korábban említett fél betűt, már nem nehéz K-nak azonosítani.
A "PARASZT" szót, feltéve ha van ilyen, azt a lombkoronában kell keresnünk, amin sajnos Én nem látok át.
Módosítom: Közben megnéztem a nagy képet is, és látom hogy az említett ablak, a háznak egy kiugró részén van, és ezért tűnik úgy, mintha magasabban lenne. Tehát az nem vízcsepp.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Lejárt a MOD-idő
Volt általános iskolámDany007: Te már csak úgy ismered: "Az Ipari" (Iskola utca).
Ez volt az Alumíniumipari és Vegyipari Szakközépiskola (Vorosilov utca)
Most volt a 30. értettségi találkozónk a hónap elején
-
Dany007
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Hát én erre nem is gondoltam : )
De tényleg.
Csak így elnézegettem az Ndruu által linkelt tornyokat, és az elején 1-2 igen szép darab is volt...
Gondolom az Ady Mozi felirat még világított is fénykorában, ugye?
hehe, ma már pusztulat az összes ilyen megmaradt reklám, de fénykorában biztos szép volt!
Hja, és igen cuki az a csajszika ott középtájon balra haladva! : ) Bár már lehet vagy 60 éve környékén, szal annyira már nem cuki... =/Na még valami, ahogy nézem eléggé fújt a szél! : o A hátsó fákon látni, hogy hajlanak jobbra... Bár ez mondjuk tök érdektelen...
-
eziskamu
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Tudam, hogy keleti, de valamelyik filmben is volt (asszem az Egy, kettő,három-ban)hogy valamelyik amcsi kocsi (asszem Nash) koppintása volt az egyik Moszkvics változat:
Nash, 1938
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Sőt, kb. hetente látom