Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
A vicces csak az, hogy egy hozzászólásban sem mutatkozik meg az arcoskodás amit vársz, te viszont máris belekezdesz szokásos linux használókat lekezelő és abszolút beszólásnak tekinthető mondókádba. Minden linuxos hírnél ez megy. Ez volt a Steames hírnél is és ez megy most is......
Én mind a két rendszert használom és mind a kettőnek meg van a maga helye az életemben, miért kellene gyűlölnöm egyiket, vagy a másikat? Te miért teszed?
Szabesz: szerintem elég jó marketingesek ülnek az MS-nél kitalálták ők ezt már helyettünk. Szerintem sokkal nagyobb piacot veszítettek volna, ha Win only marad, mint így. Egy megrögzött Apple felhasználó maximum nem vette volna meg, tuti nem ment volna át Win-re csak ez miatt (más ok, egy másik történet). Így viszont megveszik = plusz bevétel.
SZERK: de igen, csak az (még) nem akkora piac az MS szempontjából, hogy megérje a "befektetett" plusz munkát. És azért mondjuk 5 millió embert ne hasonlítsunk egy jóformán "teljes" amerikai piachoz, ahol a MAC-ek azért eléggé meghatározóak. De persze ezt csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest