Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem tudom, milyen hardvereid lehetnek, de én vettem anno egy intel cuccokból összerakott alaplapot meg egy nvidia kártyát és minden működik. Nem kell se totózni, se aggódni, hogy jajj, fog-e menni vagy sem. Ezek azért nem olyan iszonyat megkötések... Meg van egy postscriptül beszélő hp lézer itthon, és kész.
Verzióhajkurászás alatt nem azt értettem, amikor valakit a kényszer visz rá, hogy updateljen, mert a többség koca linuxos nem ilyen. Főleg, aki virtualizálva teszteli a linuxot. Hanem azt, amikor semmi oka nincs, de upgradel meg sidet használ meg a fene tudja még mit. Utána meg csodálkozik, hogy nem megy. Hát nem megy, azért unstable, hogy ne menjen.
#34: egyrészt vegyél olyan hardvert, másrészt hardver támogatás az eléggé kernel és környéke. Lehet külön kernelt upgradelni, ahhoz nem kell az egész disztrót lerángatni. Harmadrészt pont a szervereken lehet üzemszerűen Kenobi tábornokot emlegetni, mióta az open source nácik a debianosokhoz is betették a lábukat... (lásd firmware és környéke).
Na mindegy, nem értem én ezeket a dolgokat... én csak azt látom, hogy sokan szidják a linuxokat, debiant, stb. közben nekem itthon is meg a szervereimet is működik. Nem mondom, hogy soha nincs vele tornázás, de meglehetősen ritkán...
-
bambano
titán
nem is kell...
én meg azzal nem értek egyet, hogy a legtöbb usernek, ál-linuxosnak csak a verziószámok hajkurászása számít. a legtöbb feladatra teljesen megfelel a debian aktuális stable kiadása. Ez a sid meg testing meg unstable hajkurászást én csak pótcselekvésnek gondolom.mindegy, nem mondhatjátok rám, hogy népszerűséghajhász vagyok
-
bambano
titán
Volt itt régebben valami profi agglegény pasi, addig piszkálták egymást egy nővel, hogy már nem agglegény
PP
egyébként nem értem ezeket a disztrókat, ha debiant akarsz, rakj fel debiant. Ha nem akarsz debiant, akkor ne rakj fel se debiant, se buguntut, se mintet, se fogkrémet, se semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő