Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok!
Mától én is tulaja lettem, egy HTC Touch 2 után igen nagy, egy kézzel nehezen is megy, de remélhetőleg majd megszokom, ha nem sikerül visszaviszem (szolgáltatótól vettem webshopba, így rendelkezésemre áll 8 munkanap elállási idő), de ezt nem szeretném. Elegáns telefon, eddig tetszik, gyorsnak is tűnik, bár még nem pakoltam rá sok mindent. A hátlap és a középső gomb (illetve kicsit az oldalsók is), véleményem szerint elég gagyi hatást kelt, de ennyi baj legyen.
Ha akad kérdésem, jövök.
-
Lavar
aktív tag
Nekem is kéne egy kis segítség. Előfordult, hogy van mondjuk 250 mb szabad hely a belső tárhelyen, és leszednék egy 20 mb-os valamit play-ről, letölti, majd kiírja, hogy nem áll rendelkézsre elég tárhely.
Benézek feladatkezelőbe, márpedig ott azt mutatja, hogy van hely. Később próbálkozok, akkor felteszi. Még nincs rajta JB. Nem izgatna, de így hogy többször előjön, zavaró.[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz bubus66 #4059 üzenetére
A belső tárhelyen, a telefon memóriájában ami ugye 2 gb körüli. (Tehát nem a memóriakártyán.)
De azt most észrevettem, ha letörlök valamit, akkor felmegy a telepíteni kívánt program.
Nem tudok mire gondolni, esetleg a feladatkezelő mutatja rosszul a szabad helyet, és valójában nem annyi, mint amennyit mutat, fogalmam sincs. -
Lavar
aktív tag
Na sorry, hogy eddig nem nyomtam alá, most már csak 17 így.
Egyébként nem zavarna ha nem mutatná azt, hogy ennyi hely van még. Akkor mutassa azt, hogy van még 20 megám hátra, és oké. De így, hogy több mint 200-at jelez, és egy 20 mb-os fájlt nem tudok rátenni, csak ha letörlök valamit, így nem annyira okés. Egyébként jó kis teló. -
Lavar
aktív tag
Gondoltam ideje frissíteni JB-re a telót, de az LG szoftver is jelzi már hogy nincs elég tárhely a frissítéshez, és nem tudok frissíteni. (???) A frissítés (próbálkozása) előtt, factory reset volt, szóval most nincs rajta semmi. Valaki valami ötlet? Lehet szervíz lesz belőle.
XP SP3 32 bit, ha ez számít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz bubus66 #4416 üzenetére
Gépen.
szerk: Most letöltetett egy usb drivert vagy mit, amit előtte felraktam, de felrakta még egyszer. Most már rá tudtam klikkelni a frissítésre. Úgy tűnik most oké, de ha van valami írok.
szerk megint: Készülék analizálás/ellenőrzés után olyan 40 százalékon most kiírta, hogy:
"Nincs elég szabad tárhely. Szabadítson fel helyet."[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Na tegnap 30 perc alatt felment a frissítés, nem is tudom miért nem raktam rá előbb, sokkal kényelmesebb így, hogy tudok külső sd-re másolni. Viszont ez az új betűtípus szőrösebb az előzőnél, és az új kapcsolók sem tetszenek, kicsit béna szerintem, az on/off-os megoldás elegánsabb volt. Illetve a noti bar sötétszürke se jön be, az előző ha jól emlékszem fekete volt. De hát ezekkel még megbékélek, összességében jobb, hogy frissítettem. Már csak az sd-s dolog miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz cellpeti #5578 üzenetére
De olvasható. Mondjuk nekem mindig 100%-on van a fényerő, csak este veszem le, meg ha kevés maradt hátra az akksiból és nem vagyok töltő közelben.
Nekem ez a fényerőérzékelő cucc nem hiányzik, 2 tapiból megvan az állítás, lehúzom a noti bar-t, és ott is van. Inkább a tükröződés zavaró néha, de azt majd egy matt fóliával remélhetőleg meg tudom oldani.
-
Lavar
aktív tag
Recsegő, ropogó hátlap ami nem mindenkinél jelentkezik. Nálam sem volt az elején, aztán volt hogy ki kellett vennem az akksit, visszatettem és azóta nyikorog. Nem hiszem, hogy rosszul raktam vissza mindenhol illeszkedik, szóval már így marad, de igazából nem zavaró, és nem is mindig hallani, csak ha jobban megfogom.
-
Lavar
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget, tanácsot. Volt régen egy HTC Touch 2 amit rádugtam erősítőre (15 W-os gitárerősítő) és nem lett baja, szólt rendesen. Ezzel is megoldható lenne, vagy ne kísérletezgessek ilyennel, esetleg származhat belőle valami problémája?
-
Lavar
aktív tag
Ma ért egy kis sokk mikor kicsúszott a kezemből a telefon ~ 40 centis magasságból a csempére, hátlap lejött, akksi ki, de szerencsémre egy karcolás sem került rá, pedig kicsit csúszott is rajta.
-
Lavar
aktív tag
Érdekes ez a gps probléma pár embernél, nálam tökéletes kint is, bent is. A többségnek jól működik, persze ez nem vigasz azok számára akiknek nem.
-
Lavar
aktív tag
Nálam fél - 1 nap vagy kicsit több de nem panaszkodok mert nyúzom is rendesen. Meg vagyok vele elégedve. Viszont mennyire gáz az ha egy nap többször töltöm akár kétszer háromszor? Itthon wifit használok ami borzalmasan lehuzza hamar az akksit. Illetve van hogy ugy hasznalom pl ha jatszok hogy tolton van a telo es kozbe.. Errol szokjak le?
-
Lavar
aktív tag
Normális jelenség, hogy ha nem nyúlok a telefonhoz hosszabb ideig akkor nem éled fel rögtön a kijelző, várni kell 2 mp-et kb. azonban utána ha lezárom, és újra feloldom, egyből működik? Egy bizonyos nem használati idő elteltével jelentkezik ez, már régóta így van, de csak most jutottam el oda hogy megkérdezem. Régebben volt egy LG Viewty-m, egy idő után az is ezt csinálta, azért gondolom, hogy ez ilyen LG dolog. Barátnőm tréfa Xperia J-je, bármikor oldja/oldom fel, azonnal reagál. Néha zavaró, hogy ha ráakarok nézni az órára, s megnyomom a feloldást, még várnom kell. (Viszont, ha használom, lezárom, és nem sok idő múlva, megint feloldom, akkor egyből bejön a kép.)
Együtt tudok vele élni végülis, csak kíváncsi vagyok másnál is ilyen-e, mert ha nem, akkor legalább tudom, hogy ha megelégelem, egy szervíz megoldja.
Na basszus, tag lettem...
[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
Na, úgy látszik csak idő kérdése volt.
-
Lavar
aktív tag
Ezt próbálta valaki?
605 helyére 760-at kell írni, nálam ~30-40 mb ram-ot szabadított, szvsz nem olyan fontos, nem érzek semmi változást. Csak érdekességképp. -
Lavar
aktív tag
Rég írtam már ide, márciusban lesz 2 éves az L9-em, és eddig minden okés volt vele, egészen most reggelig.
Tegnap este még semmi baja nem volt, most viszont nem kapcsol be, nem reagál semmire.
Nem emlékszem, hogy lemerült volna, de ha mégis, már 40 perce a töltőn van, szóval be kéne már kapcsolnia.
Akksi ki-be megvolt, gépre rádugtam usb-vel, semmi.
Várjak még, hogy töltse, vagy szervíz lesz ebből?
Ha szervíz, hova, LG-be vigyem vagy T-hez?
Azt meg se merem kérdezni, hogy gondolom üresen fogom visszakapni, szóval pár nagyon fontos képem is odavész. Nem mind van memkarin. Fene se gondolta, hogy behal egyik napról a másikra.u.i.: Nem mókoltam rajta semmit, szoftverben még a V20H vagy az egyel azelőtti van rajta.
-
Lavar
aktív tag
válasz Milestone2 #11731 üzenetére
Nem volt jó így elvittem az LG szervízbe, ahol azt mondták szinte 100%, hogy az alaplap ment tönkre.
Elmentem MM-be vettem 3 ezerért egy nyomógombos független telót, hogy arra az 1 hétre legyen telefonom, amíg javítják. (Gondoltam én.) Erre nézem jön az sms, hogy átvehetem a telefont. 2 óra se telt el a beadás óta és már megcsinálták. Ez aztán a gyorsaság. -
Lavar
aktív tag
Csendben távozom a topicból, mivel nem sokat írtam ide, ami annak tudható be, hogy összességében megvoltam elégedve a telefonnal, nem volt különösebb problémám vele. (Kivéve mikor egyik napról a másikra nem kapcsolt be, mert tönkrement az alaplap és minden fontos képem odaveszett.)
Ebben a hónapban jár le a 2 éves hűség, így ideje váltanom, sajnos eljárt felette az idő, mostanra már nem szuperál úgy, mint az elején, többször felbosszant, lassú, földhöz vágnám eset és a többi, ahogy egy amortizálódó készüléknél ez lenni szokott.Egyelőre nem tudom, hogy mire váltok, ha maradni akarok drodion, most már 2 GB RAM alá nem adnám, viszont azért zsebbe kell nyúlni ha újat szeretnék, nem igazán látok olyan jó vételt, mint amilyen ez volt 2 éve.
(Az rátesz egy lapáttal, hogy 4.7" -es kijelzőméret felé nem akarok menni, így gyakorlatilag csak a Z1 ill. Z3 Compact esélyes.)Majd elválik mi lesz, addig is kitartást a maradék L9 tulajnak!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen