Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cannabis7
senior tag
igazából ezzel a telefonnal nekem az akksin kívül 1 bajom lenne:
azzal megbirkózok, h zárt oprendszer, azzal viszont nem nagyon, hogy van benne gps, mégse tudom használni, lévén, hogy erre az oprendszerre nincs program, sztem ez nagy hiba.
-
rolkaDb
aktív tag
Jó kis cikk lett, köszi. Nekem bejön ez a teló. Bár ennyi pénzt nem adnék érte.(kártyás)
-
callmeakos
veterán
hát tudnék... khmmm.
de mivel nem Pestről származom és vidéken a tudnák van tudnék helyett xDAll→M8
-
nuke7
veterán
"De én úgy látom hogy tudnák még hozzátenni hasznos infókat.."
tudnék.https://youtube.com/user/nuke7
-
caizzz
senior tag
tudnák mi?
marakujás kőbányai
-
unyadavid
senior tag
A T-mobile már nem forgalmazza, de a cikk és a telefon attól még jó!
Szóval érdemes lett volna lecsapni rá (én lecsaptam - muhaha )[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
misx- egy vaku tényleg nem ártott volna valóban... spóroltak. maradjunk ennyiben
JanFe: az a szilárd tapasztalatom hogy egy kicsit nehézkesen találja meg a hálózatokat, de ha egyszer megtalálta, nagyon nehezen veszti el a jelet...
Hunter2: igen mondjuk ez az egyik rákfenéje a telefonnak. Az S-Class. Android jobban elment volna...
tjb007: Valóban, ezt én is csak most vettem észre... Amikor a cikket írtam még kapható volt. Mindenesetre javítom, nehogy vkit összekeverjek ha netalántán erre a telóra voksol...
Lalikiraly: Mindenhol 30fps van írva és én is erről tudok... Szerintem megvan ez a 30....
mcsabee: sajnálom ha esetleg gondot okoztam. ez az első komoly cikkem, és nem hinném hogy engedélyezték volna ha ilyen rossz lenne. A mozizásra visszatérve, az igazság az hogy a DivX-es videókat valóban szépen jeleníti meg. Mondjuk a kijelző sem kicsi és nem egy mozivászon, de ÚTKÖZBE jól jöhet....
Amúgy minden kérdésre szívesn válaszolok
All→M8
-
Köszönjük szépen a cikket
Kinézetre nekem BEST a telefon. A kamerája viszont csak én szerintem 15FPS el rögzít 30 helyett?
Mert akárhány testvideót nézek eléggé szaggat... :SErről kérhetnék valami megerősítést? vagy adatot? Mert amúgy egész szépen venne fel. De nagyon nem tánik folyamatosnak. Nekem meg fontos lenne nagyon.
Egyébként jó teszt jól le van írva szerintem! Örülök neki!
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
tjb007
nagyúr
"Nos az árát tekintve a kizárólag a T-Mobile-nál megvehető a telefon."
Ott már nem vehető meg. Már nem forgalmazzák, kivették a kínálatból.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Hunter2
addikt
ha a spica-nak ilyen lenne a dizájnja már vettem volna egyet, vagy ha ez lenne androidos.
-
mcsabee
senior tag
A teszt maga jó, mármint a tartalma. A külalak azonban valami botrányos. Talán nincs is olyan mondat, amiben ne lenne legalább egy hiba. Sürgősen nézesd át valakivel. Amúgy engem roppant mód zavart, hogy 10 soros részekre lett tagolva az egész, teljesen feleslegesnek éreztem, hogy így szétszedd a cikket.
Meg aztán ott vannak az élményszámba menő kijelentéseid, tökéletes mozizási élmény, meg úgy érzed magad, mint a moziban... Azért ne szálljunk el, ez egy telefon, sosem fogod magad úgy érezni, mint a moziban, sokkal érzékletesebb példákat is lehetett volna hozni, mint a mozi.
Stay a while and listen...
-
JanFe
aktív tag
Tetszett a teszt. A telefon sem rossz. A Wi-fi, hogy mukodik, konnyen talal jelet?
[ Szerkesztve ]
"There is nothing permanent except change"
-
misx
senior tag
Nem tudom, de egy vaku nem ártott volna bele. Egyébként is olyan fakó Samsungos képe van. Nekem a mai napig az SE telefonok képei tetszenek a legjobban.
-
BloodRay
veterán
Kössz a cikket!
Külsőre manapság ez a telefon az ami a legjobban tetszik. Egyszerűen gyönyörű szerintem.
Lehet ha alkalmam adódik veszek is egyet ezen az előfizetői áron."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest