Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
Most kérdeztem a telefonboltos havert menyiért tud g2 rendelni? Meglepet de lg garist is tud rendelni igaz 16 ost és 150 a nagyker ara.hétfőn ranezunk az uj arlistara mert ez még pénteki. Az azsiai 140 penz. A 16-32 is. Érdemes várni ugytünik.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
válasz jooker82 #1130 üzenetére
Szamlát ad meg a garjegyet lebélyegzi ami a dobozba van.onnantol már te adod be a szervizbe. Mar vettem igy samut nem volt semmi gon. Amugy tudni mar a g 2 röl esetleg valami hibat. Tapasztalt mar valaki valamit vagy olyan lesz mint a g? Probléma mentes?
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Megvenné a haver a g tőlem csak kicsit sajnalok hozatenni 80 ezret a g2 veteléhez. Nem tudom ér e ekora potlást? 2 g ára szinte. Aki már hasznalja mit gondol mekkora a külömbség a G es a G2 közt?
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Hivás közben teljesen csendes a a hangszotoja ugy mint a g nek. Gondolok itt sistergés recsegés stb....
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
g nél a simkártya csip része lefele vagy felfele áll a teloba? tud valaki egy gyors választ adni?
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Kösszi az infot.megoldódott a probléma. Holnap vesszem a G2 -tőt.Remélem nem bánom meg a cserét G-ről G2 -re.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
válasz jooker82 #1342 üzenetére
Nem sikerült vennem G2. Egyszerűen nincs. Viszont vettem vissza egy sima G ami hivatalos lg garos számlával garjeggyel 0 percesen bontatlan dobazban. Ha lesz G2 ilyen feltételekkel majd eladom valakinek .Szerintem fog esni G2 ára hamarosan és lesz 32 nem csak 16 0s. Bár nekem elég a 16 is.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Mi külömbség az ázsiai es az eus közt. Gondolom minőségileg egyformák?
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Ezért érdeklődőm.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
A G pronál tudja valaki hogy kell eltüntetni pár oldalt a érintő képernyőből. Nem találom....
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Valaki tud G2-re frankó tokot és fóliát? Hol tudnék venni vagy rendelni? Hazai kellene a külföldi rendeléseket nem vágom.....
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
-
dodicsaba
aktív tag
Amugy meddig teszte az antutul. 4 perce fut ....
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Tudja valaki segiteni hogy hol lehet átálitani a kijelzőn az órát. Mármint feloldáskor ami látható. Pron volt ilyen beállítás G2 nem találom.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
-
dodicsaba
aktív tag
Play áruházból szedem le az AnTuTu Benchmark -ot. aztán megnyomtam a zöld test gombot aztán pedig az alsó zöld test gombot ami felé az van irva hogy Stability Test. Na ez valamit százalékba mutatta hogy csinál valamit aztán bejött egy csomó adat mint az Ékg .fogalmam nincs mit tesztelt. Pobálta már valaki ezt a tesztet?
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
És az enyem is 32gb .vettem hozá egy 16 pendrivet amihez nem kell kábel 😉
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Sim hibára hivatkoz ingyen kicserélk.semmi kép ne emlizsd hogy a kiskártya miatt kéred a cseret _az pénzbe kerül.mond azt hoy naponta töbször nincs térerő. Azt is mond másik teloba is probaltD és ugyan az van. Ki fogják cserelni ingyen es az uj smek mind perfoláltak.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
válasz Gergőke88 #2700 üzenetére
Azért nem hiszem hogy bárki ki fogja dobni.Az enyém konkrétan nem recseg az általatok leírt hangerő gomb alatt. Amugy minek nyomkodjátok? Polikarbonát pont azt a célt szolgálja amire kitalálták. Rugalmas mégis kő kemény szinte törhetetlen. Minden nap azzal dolgozom. Sokan itt rendeltek nilkin tokot azalatt amúgy sem fog ez felütni.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
-
dodicsaba
aktív tag
válasz lostoldnick #3084 üzenetére
Szerintem nem fogjál recsegés hüppögés miatt cserélni. Minta valaki már kérdezte volna lg -től és azt irták vissza hogy ez nem hiba -ezek ilyenek.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
válasz Gergőke88 #3124 üzenetére
Na majd viták elkerülése véget felhívom ma az Lg és első kézből megmondják miatt lehet tenni. Médiába ott tuti cserélik. Vettem egy távcsövet azt mondta az eladó csiszolt üveg a lencséje és nem a gázos variáció. megvettem nem kevés pénzért aztán másnap böngésztem és mégis kiderült hogy nem csiszolt. Visszavittem és halljátok még azt se kérdezték mi a baja. Egy a4-es lap töltsem ki -ráirtom foltos a lencse .Adtak egy csereutalványt amiből vehettem mást. Vettem is egy Canont.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Nem tudják azok véletlenül akik a T nél vásároltak árulnak tokot ill fóliát a G2 re
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Rákérdeztem az L g-nél. Azt mondta miután itt nálunk nem forgalmazták így nem tud segíteni. Mondtam neki Kapható a médiában ill t -nél legalább egy hete. Ők erről nem lettek értesítve. Kaptam egy másik számot de ott csak a hűtőszerelő srác volt azt mondta hívjam a telefonost 9 után.. Be@rás. Lg azt mondta cserélik 3 napon belül ott ahol vettem.... ) után hívom a szervizest..
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest