Hirdetés
Aktív témák
-
Ott van a bejegyzés legalján. Az #53-as hsz is ugyanez, csak kicserélte az érv szót alapra.
Ezek a hülye érvek csak azért vannak, mert az emberek nem érzik elég erős érvnek pl azt, hogy zavarják a reklámok. Pedig az. Ha ezt mondja valaki, elfogadom. Mindenkinek más a tűrésküszöbe. Az más kérdés, hogy az adott oldal fenntartása emiatt veszélybe kerülhet, de most nem erről szól a topik. S nem is a PH-ról.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
laceszgamer
addikt
Mondjuk talán azzal csak nincs gond, ha többen próbálunk ötletet adni, vagy leírjuk a véleményünket, hol máshol tegyük? A két cikk topicjában ami alapvetően kihalt, de oké, visszaszívtam, lehet törölni előző kommentem, én nem tudom. D
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Eastman
addikt
(Egy 10-15 éves kapcsolatban lehetnek magasabb és mélypontok is... Nosztalgia? Pionírok vagyunk; mindannyian együtt tanultuk és tanuljuk a netes-szocializálódást. Itt, vagy máshol. Fent vagy lent. Senki sem tévedhetetlen.
Azér' nem gyakori, hogy egy tartalomszolgáltató lehülyézi az olvasói egy részét. Vagy bejön, vagy nem.)
Én őszintén drukkolok.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
HÁZIGAZDA
olyanok vagyunk, amilyenek, de az biztos, hogy az én tököm is tele van azzal, hogy ezek a körök (szemétszar a moderáció / tojik a usereire a ph) mindig előjönnek, bármi van.
el is határoztam, hogy legközelebb csak annyit válaszolok, hogy gondolja végig, hogy mit tud elérni, ha valami nyűgje van az indexszel, hvg-vel, mno-val stb. mert oké, hogy van egy csomó hibánk, de akkor is, mielőtt belelendül, gondolja végig és inkább bele se kezdjen
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Tikakukac
titán
Csak nem kellene a nyócaDIK meg tizeDIK alkalmat (ami nem arra van!) is megragadni a papagáj módjára történő ismétlésre.
Ez akkor vonatkozzon már mindkét oldalra pls. Mert ahogy én nézem elég szépen fut fej-fej mellett a szarmodik/köcsögPH/fosapró és a baromuserek/hagyjukmáratémát/köcsögadblock tábor. Hanyadik poszt a témában a mostani? Szerintem lassan megvan a 2 számjegy. Eredménye nem sok lesz. Az üzemeltető diktál, ha ő azt mondja, szerinte x és y meg z kell ahhoz, hogy menjen az oldal, hajrá, hát szerintem nem sokan állnak ott pisztollyal, hogy ne így legyen. Tessék akkor kivágni mindenkit aki nem jófiú és csókolom. Ha bejön, mindenki boldog lesz. Ha nem jön be, akkor így járt. Teljesen felesleges pofozkodni. Tett érte mindkét oldal rendesen szerintem, hogy kellően paprikás legyen a hangulat, erősebb kutya b@szik alapon a user lesz alul úgyis. És csókolom. Fejezzük már be, tényleg.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MrSealRD
veterán
Van ebben némi ellentmondás. Intelligens emberek ülnek mindkét oldalon. Aztán mindkét oldal sokadik iterációban ismétli el az álláspontját, de mégsem közelednek a felek. Sőt! Inkább távolodnak... Akkor itt valami hiba van, nem?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Nem tudom eldönteni, hogy véletlenül vagy direkt a megfogalmazás. De ez annyira kétértelmű lett, hogy akár én is írhattam volna. Totál egyetértek...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
HÁZIGAZDA
ma nyílt kártya nap van: én meg nem tehetem meg a fórumban, hogy mindig azt mondjam, amit érzek , mert akkor tényleg zárszó lenne és kuss. vagyis megtehetném, és még az is lehet, hogy végül jobb lenne, mint hogy mindig megpróbálom megértetni a szempontjaimat. csak sajnos én ebben szocializálódtam, megadom a tiszteletet a túloldalnak is és megpróbálom valahova eljuttatni a kommunikációt azzal, hogy az igényeket árnyalom a kényszereinkkel.
de olyan mozgásterem nincs, hogy ne legyen banner. vagy hogy a moderáció legyen "jó" és kész. meg az apró. ezek hatalmas rendszerek, hatalmas tehetetlenséggel, így bárhogy balhézik bárhány user, a valóságot nem tudom meghágni. attól még a visszajelzések hatnak ránk, csak a user esetleg fél nap alatt megfejt valamit fejben, aztán türelmetlen lesz, nálunk meg öt év, mire teljesül, amit ő fél nap alatt megfejtett.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Tikakukac
titán
- te most komolyan felemlegetted h pmben mindenkit kizarva egy juzerrel megvaltjatok a vilagot es ezt turnod kell ?!
Ártatlan példa volt az áldozathozásnak, de túltoltad, Bélám. Ne told túl
- mi osztonoz arra h barmilyen alapot kepezz a felulet tulajdonosanak dontesei befolyasolando?
A beálló melléknévi igenevek képzését hagyjuk már meg máshova, rendesen megverte a szememet Alapot a felület adott, hogy ki van plakátolva. Gondoltam ha nem kell vélemény, nincs felület sem.
-ha valaki teszem azt .blog.hu-n elkezd valamit alkotni akkor szerinted az ottani aszf maris elhagyhato mert juzer magabol adott egy darab venat?
Bélám, már megint túltolod, már lassan 5 kabát is megvan.
Ertheto ha a szivedhez kozeli a phorum de csak azert mert valaki regota itt van es tevoleges resze a kozossegnek nem valik elojog birtokossa. Pl nem lesz egyenlo fel a tulajdonosokkal.
Ez teljesen így igaz. És ki a túrós akart itt egyenlő fél lenni a tulajokkal? Szerintem senki
A szakmai hozzaertest ismert csatornakon fel lehet terjeszteni es van is eredmenye de ez a kozosseg tagjaitol jovo megbecsules es nem mas. Szerintem.
Ooookay. Ezt megint nem értem mire írtad. Valami nem okés
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
kemotox
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Politika
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt