Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Persze most abszolút, és eddig jól is csinálták és még mindig az ő boltjuk a legjobb szerintem. Viszont mostmár vannak alternatívák, szóval érdemes átgondolniuk az üzletpolitikát. Nem szerencsés ha elpártolnak a nagy stúdiók mert sokallják a 30%-os leadót.
Mondjuk ezt már lehetett látni pár éve, mikor beindult az Origin, a U-Play, stb.
-
Redneck
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Arra már nem emlékszem pedig azt is kijátszottam párszor. Az AS bejárata, ami egy parkolóba vezet szerintem. Valahol meg kell állni a dolgozóknak.

Yutani:
El. Ha így folytatják, jelentős piacot vesztenek. Fejlesztőként már el se tudom képzelni őket. -
Yutani
nagyúr
Egyébként dagadt gabe newel és a valve (így, kis betűkkel) elmehetnek a 3,14csába.
-
SunMount3r
nagyúr
Én sem értem ennek a jelentőségét, szerintem lehet utólagos belemagyarázás. Ez a Hoopy legenda akkor a fejlesztőktől indult, nem pedig valami elvetemül Portal fan volt a forrása, amit később átvettek? Amúgy, ha a fejlesztők ennyire érdekesnek találták volna, akkor a a második részben biztos lett volna legalább referencia rá, hogy miről is lett volna szó, de szerintem nem volt. Akkor meg duplán nem értem...
(#3) Redneck: Mező a Portal 2 végén volt, az elsőben ez meg szerintem nem parkoló, hanem az Aperture Science bejárata (azokkal a behajtós kapukkal elől). IMO.
-
Eszembe nem jutott volna, hogy ez direkt volt...A süti híres lett, de az én személyes kedvencem:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Milyen routert?
- Cyberpunk 2077
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest